Prodej rodinného domu, Rakovník, Omáčkova, 220 m2

Omáčkova, Rakovník II

6 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 645 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rakovníku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům se zahradou v samém srdci Rakovníka kousek od Husova nám. Rodinný dům je řešen jako dvougenerační o dispozici 2x 2+1 s užitnou plochou 220m s možností dalších stavebních úprav a rozšíření o podkroví na pozemcích 439m.

V přízemí domu se nachází zádveří, vstupní chodba se vstupem do 1. bytu, kde se nachází, předsíň, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, koupelna, komora a ložnice. Ze vstupní chodby dále vede schodiště do druhého patra, kde je vchod na terasu s krásným výhledem na celý Rakovník a do 2. členitého bytu, kde se nachází předsíň, koupelna, studentský pokoj, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj. Na jídelnu s obývacím pokojem byla vytvořena Vizualizace možného budoucího stavu.

Dům je podsklepený a prostor pod domem disponuje kotelnou, velkou obytnou místností a chodbou propojující dům s dílnou a garáží. Vedle domu se nachází samostatná stavba o velikosti 25m, která slouží jako kůlna a prádelna s možností dalšího rozšíření.

Zahrada skýtá dostatek prostoru pro celou rodinu či posezení s přáteli a nacházejí se zde ovocné stromy a keře. Vytápění domu je řešeno novým plynovým kotlem. Dům je zásoben obecní vodou. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost. Ve městě Rakovník se nachází několik MŠ, ZŠ, obchodů, restaurací, úřadů, pošt a nepřeberné množství sportovního i kulturního vyžití v okolí. Velice dobrá dopravní dostupnost, autobusem, vlakem i autem.

Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
6 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2023
Adresa
Omáčkova, Rakovník II
ID
19934
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
272 m2
Podlahová plocha
220 m2
Plocha nemovitosti
429 m2
Plocha zahrady
157 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Bc. Jaroslav Janiš

Bc. Jaroslav Janiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rakovníku?

Podobné nemovitosti