Prodej rodinného domu, Horní Třešňovec, 427 m2

Horní Třešňovec

14 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 055 Kč /za měsíc

(k jednání, vč. provize RK a právního servisu)

Doporučené firmy v Horním Třešňovci

Informace k domu

Realitní společnost CENTRUM s.r.o. nabízí ve výhradním zastoupení k prodeji zcela výjimečný multifunkční vícegenerační RD s pozemky o rozloze 3.400 m2, ležící v obci Horní Třešňovec, okr. Ústí nad Orlicí.
V domě se nachází 3 bytové jednotky (5+1+terasa, 3+kk+terasa, 2+1+terasa), 3 větší garáže, krytý bazén s technickým zázemím vč. příslušenství - finská sauna, fitness, vše vč. soc.zařízení. Součástí této zajímavé nemovitosti je dále udržovaná zahrada s pergolou vč. el. grilu a velké parkoviště se dvěmi vstupními vraty na DO zn. Hörrmann. Dům prošel v roce 2017 celkovou rekonstrukcí a může dobře sloužit jak k trvalému bydlení, tak i podnikání v různých oblastech např. rekreační : penzion ubytování s nabídkou wellnes, fitness, plavání, sportovní aktivity, kosmetické služby aj. Dispozice objektu : dominantou domu je podkrovní byt 5+1 (200 m2) se zastřešenou terasou (9 m2) a zahradního nábytku, ze kterého lze zároveň vstoupit do fitness a bazénu.
Je zde moderní kuchyň na míru s praktickým středovým ostrůvkem a vestavěnými spotřebiči. Kuchyň je prakticky propojena s obývacím prostorem a tvoří příjemný funkční celek o rozloze 53 m2, jehož součástí je klimatizace, el. předokenní žaluzie, kvalitní obložkové dveře z masivu, okna a terasové dveře jsou plastové s tepelně izolačním zasklením. Z centrální chodby se vstupuje do jednotlivých místností obývací kuchyň, 2x pokoj, ložnice se šatnou a vest. skříněmi se zrcadly, technická místnost, kancelář, 2x toaleta, koupelna s vanou a sprchovým koutem. Nad tímto bytem je větší půdní prostor (70 m2).
K domu byla přistavěna nová přístavba kde se nachází dva další byty :
přízemí : bezbariérový byt 3+kk (104 m2) se zastřešenou terasou (25 m2) a předzahrádkou (14 m2). Nad tímto bytem je v obytném podkroví byt o dispozici 2+1 (78 m2), taktéž se zakrytou velkou terasou (20 m2), oba tyto byty mohou být využívány jako apartmány pro wellness rekreaci.
V přední části objektu jsou umístěny garážové prostory s montážní jámou, dílnou a sociálním zázemím pro garáže. Z tohoto důvodu se zde může dařit podnikání v oblasti autoopravny, autodopravy či využít na skladovací prostory. K dopravní manipulaci dobře slouží velké parkoviště.
Technické údaje: voda obecní, el. 220, 380V, plynová přípojka, odkanalizování domu je řešeno septikem - možno se napojit na obecní kanalizaci před domem. Dům vč.krytého bazénu je vytápěn 3 plynovými kotli (r.2016) s rozvody ÚT topení, 2x krbová vložka, přístavba je vytápěna el. přímotopy. Pro úsporu el. energie byla v tomto roce zřízena nová fotovoltaická elektrárna (22 panelů), která zásadně uspoří náklady el. energie procelý tento objekt (na 3 další roky zafixována výhodná sazba el. a plynu u ČEZ). V domě je přípojka internetu a kabelové TV. Celkový stavebně technický stav této nemovitosti je velmi dobrý, vše je dobře udržováno. Bydlení tohoto typu zajistí budoucím majitelům požadavky na kvalitní bydlení v dostupnosti všech služeb. Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
14 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání, vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Horní Třešňovec
ID
178/2980
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
427 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
1067 m2
Podlahová plocha
427 m2
Plocha nemovitosti
3400 m2
Plocha zahrady
2333 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jana Rezlerová

Jana Rezlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horním Třešňovci?

Podobné nemovitosti