Prodej pozemku pro bydlení, Skuhrov, 3959 m2 (ID: 1672409)

Skuhrov u Havlíčkova Brodu

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Skuhrově

Informace k pozemku

Bydlet jako Princezna ze mlejna? Je-li tato pohádka právě díky místu vaše oblíbená, tak jeden takový pohádkový pozemek pro vás máme.

Na Vysočině, v místě na mapě známém jako Skuhrovský mlýn, vám nabízíme pozemek o výměře 3959 m².
Již nyní je celých 1554 m² pozemku vedeno jako zastavěná plocha a nádvoří s dvěma budovami, které sice mají své kouzlo, ale nejspíš jsou určeny k demolici, či v případě touhy po mlýnském kole k zásadní rekonstrukci. Většina pozemku je v územním plánu zařazena v zóně B/1 bydlení v rodinných domech obecně.
Díky stavbě s číslem evidenčním je v místě již přivedena elektřina. Jako zdroj vody je počítáno se studnou, na kterou je vypracován projekt. Příjezd k pozemku je po obecní komunikaci, která by v případě stavby domu měla být obcí dobudována a zpevněna.

A čím je toto místo tak okouzlující?
Je to učiněná oáza klidu a bezpečí. Poté, co vstoupíte na pozemek z příjezdové cesty, rozprostře se před vámi prostor ohraničený z bočních stran stromy a zelení. Pěšinou kolem staveb umístěných po obou stranách projdete až na konec pozemku, kde se na hladině rybníku zrcadlí nebe s mráčky i větve okolních stromů. Rybník už k prodávaným nemovitostem nepatří, ale výhled na něj i přístup si můžete užívat bezprostředně z vaší zahrady, či vhodně umístěného domu. Jednu studii možného bydlení přikládáme.

Přestože máte pocit, že bydlíte na samotě, do centra obce to je něco přes kilometr a najdete zde základní služby. Nejbližší okresní město Havlíčkův Brod je vzdálen jen 11 km. A pokud potřebujete ještě větší metropoli, do Brna či do Prahy je to stejně daleko, něco přes 100 km.

Takže, hledáte-li svou pohádkovou oázu pro nový domov nebo krásné místo pro více rodin, přijďte se podívat a nasát tak tuto jedinečnou atmosféru.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Skuhrov u Havlíčkova Brodu
ID
3525
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
3959 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Skuhrově (okr. Havlíčkův Brod)?

Podobné nemovitosti