Prodej pozemku pro bydlení, Zbraslavice, 957 m2

Zbraslavice

1 330 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 338 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zbraslavicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám nabídnou krásný pozemek o velikosti 957 m2 v malebné krajině, přímo u lesa. Pozemek je veden jako: Plochy rekreace – individuální. Dle platných regulativ je možnost zástavby 25%, s maximálně jedním podlažím a obytným podkrovím. Minimální plocha pozemku je stanovena na 800 m2. Je zde tedy možné postavit dům, celoročně obyvatelný s maximální zastavěnou plochou cca 239 m2. Na pozemku již byl proveden hydrogeologický průzkum, byla zde nalezena voda a je připravena kompletní dokumentace pro podání žádosti ke stavebnímu povolení na studnu, které je nezbytné pro stavební povolení na dům. Odpad je plánován formou jímky a připojení elektřiny od ČEZ Distribuce.

Z pozemku je malebný výhled na rybník a v dáli na oboru. V blízkosti jsou dva rybníky vhodné jak pro rybaření, tak i relaxační procházky. V okolí se nachází mnoho turistických tras. Je zde výškový bod Klikor, s nadmořskou výškou 489 m. n. m. V zimních měsících zde bývá většinou pokrývka sněhu, která je dostatečná pro sáňkování, případně relaxaci na běžkách.

Do nedalekých Zbraslavic, které disponují kompletní občanskou vybaveností, včetně devítileté školy, je to pouze 2 km. Okresní město Kutná Hora, s mnoha kulturními památkami, je vzdáleno 20 km. Díky blízkosti dálnice je i dojezdová vzdálenost do Prahy pouze 54 min (cca 70 km).

Vřele doporučuji prohlídku

Parametry pozemku

Cena
1 330 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Zbraslavice
ID
0036
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
957 m2
Odpad
Jímka
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zdeněk Kalina

Zdeněk Kalina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zbraslavicích?

Podobné nemovitosti