Prodej komerční nemovitosti, Teplice, Stará, 280 m2 (ID: 1674817)

Stará, Sobědruhy, Teplice

Doporučené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Činžovní dům v perfektním stavu, Sobědruhy

Rádi Vám tímto nabízíme ke koupi činžovní dům, který se nachází ve výborné lokalitě - Sobědruhy, ul. Stará. Jedná se o koncový řadový, částečně podsklepený dům se čtyřmi nadzemními podlažími, který byl postaven počátkem 20. století. Nemovitost je v perfektním stavu, po rekonstrukci, včetně nové střechy a zateplení střechy. Dům se dá výhodně pronajímat, nebo jej lze využívat pro vícegenerační rodinné bydlení. Celková podlahová plocha domu činí 280 m2.



V přízemí domu je nebytový prostor, v tuto chvíli je pronajat a využívá se jako pekárna. Dále zde jsou: přístupová chodba, vstup do sklepa a vstup na zahradu. Daný nebytový prostor se dá po menší rekonstrukci využívat jako byt. Zahrada je oplocená a má celkovou plochu 47 m2. V prvním patře je byt 2+kk, v tuto chvíli obýván zodpovědným nájemníkem. Ve druhém patře je větší dvoupokojový byt, propojený s mansardním patrem, které tvoří velmi prostorná místnost se vstupem na krásnou terasu. Celková plocha bytu ve druhém patře, mansardního patra a terasy je 156 m2.



Dům je vytápěn ústředním topením s teplovodními radiátory, zdrojem tepla je nový stacionární kombinovaný plynový kotel, který zároveň slouží k ohřevu zásobníku s teplou vodou. Vybavení domu (kvalitní nábytek a technika, včetně klimatizace ve druhém patře), je již v ceně. Součástí prodeje je zároveň nová fotovoltaická elektrárna, již v ceně!



Očekávaná čistá výnosnost při kompletním pronajmu je 5,5% ročně!



Velmi příjemná, klidná, zelená lokalita s dobrou občanskou vybavenosti, včetně parkování i zastávky MHD ihned před domem. Centrum Teplic 3 minuty autem.



Ukazatel energetické náročnosti budovy: D (vypracováno před poslední rekonstrukci, v tuto chvíli je odhadován lepší ukazatel).



Velmi nízké náklady na provoz celého domu - v současné době pouze 9000,- Kč.



Pro doplňující informace a sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat!



Cena: 7.490.000,- Kč. Prodej komerční objekty Teplice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 4 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 280 m2, pozemek o velikosti 47 m2, se zastavěnou plochou 78 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Komerční objekty Teplice.

Parametry nemovitosti

Cena
7 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Stará, Sobědruhy, Teplice
ID
15
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
78 m2
Plocha nemovitosti
47 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Teplicích?

Podobné nemovitosti