Prodej rodinného domu, Mohelnice, Třešňová, 102 m2

Třešňová, Mohelnice

6 867 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 726 Kč /za měsíc

(včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu)

Doporučené firmy v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Pecka domy Mohelnice - v tomto projektu nabízíme aktuálně 11 moderních RD s dispozicí 4+kk s užitnou plochou 107 m2, kde přízemí tvoří společný rodinný prostor, kuchyňský kout, koupelna a chodba. První patro se třemi pokoji a koupelnou je uzpůsobeno individuálním potřebám každého člena rodiny. Klienti rovněž ocení i praktickou technickou místnost před domem. Domy jsou v moderním provedení elegantního designu a jsou stavěny s důrazem na kvalitu. Nemovitost bude k dispozici kompletně zařízena (podlahy, sanita, okna, moderní dveře a zárubně, předokenní žaluzie, tepelné čerpadlo), nebo si ji můžete koupit v provedení "shell and core" a poté si sami toto zařízení vyberete - samozřejmě s odpovídající slevou z prodejní ceny. V obou podlažích je podlahové vytápění a nechybí ani komín a příprava pro krbová kamna. Dům bude vytápěn tepelným čerpadlem vzduch/voda s výkonem min. 6kW a ohřevem teplé vody. Celkové roční náklady na vytápění odhadujeme do 20.000,- kč ročně. Na zahradě bude retenční podzemní nádrž pro sběr a následné využití dešťové vody s kapacitou 2,2m3. Dům bude připraven pro osazení střechy fotovoltaikou s úložištěm baterií.
Možnosti se dozvíte přímo u našich prodejců nebo na našich stránkach. Nabídka je však časově omezena, výstavba projektu již probíhá a je před dokončením! Každý rodinný dům má tři parkovací místa. Vlastní zastřešené garážové stání až pro dva vozy (s přípravou pro nabíječku elektroauta) a další parkovací místo je stání před domem. Zahrádka je orientovaná na východ, tento dům s označením T1 na pozemku 249m2 je první ve slepé ulici Třešňová a nabízí nelepší obslužnost z Dlouhé ul. Lokalita se nachází v moderní a dynamické čtvrti na severu města Mohelnice 500 metrů od centra. Neváhejte a přijďte si vybrat ze zbývajících domů v nabídce dle vašich nároků na vybavení domu, soukromí, obslužnost a světovou stranu. Kontaktujte nás a vše Vám rádi ukážeme a probereme všechny možnosti vedoucí k Vašemu novému bydlení!

Parametry domu

Cena
6 867 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Třešňová, Mohelnice
ID
274/22_T1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
89 m2
Podlahová plocha
102 m2
Plocha nemovitosti
221 m2
Plocha zahrady
132 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
79.4 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Lukáš Kouřil

Lukáš Kouřil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti