Prodej restaurace, Zdounky, 440 m2

Zdounky

10 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 469 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zdounkách

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele vám nabízím nemovitost s prostory s více než 2300 m² vhodné k provozování Restaurace, Penzionu, ubytování, školení, svateb, team buildingů atd. včetně možnosti využití pozemků, které k nemovitosti patří. A to v blízkosti vyhlášených turistických cílů jako je město Kroměříž, Buchlovské kopce, Hrad Buchlov, Ranč Kostelany a další.

Přízemní část nemovitost slouží jako restaurace s velmi dobrým hodnocením zákazníků. Restaurace má hlavní část s pivnicí a výčepem, profesionálně vybavenou kuchyň, včetně skladovacích místností a výtahu pro sudy s pivem, dále salónek vhodný k oslavám, team buildingům, akcím atd. a venkovní kryté posezení, které je ideální v letních měsících. Celková kapacita těchto prostor je cca 150 míst.

V západní části podkroví jsou zbudované 3 pokoje pro hosty s kapacitou 5 lůžek se společným sociálním zařízením. Jeden z těchto pokojů v současné době slouží jako šatna pro personál a je možné ho obsadit dalšími 4 lůžky. V jižní části podkroví je v současnosti ve fázi dokončení dalších 6 pokojů pro hosty s kapacitou 13 lůžek, 2 koupelny a 3x WC, dále také kuchyňský a jídelní kout.

Velké parkoviště přímo vybízí buď k další přístavbě, nebo pořádání různých akcí typu farmářské trhy, stánkový prodej, jarmark, guláš fest, burger fest atd.

S tímto souvisí i obrovská možnost využití navazujících pozemků, které lze využít například k rozšíření ubytovacích kapacit, pořádání akcí, vlastního bydlení či jinak.

Objekt byl v průběhu let rekonstruován a modernizován. Například nová střecha včetně krytiny a zateplení byla dělána v roce 2017, nová fasáda 2018, plot, pojezdové brány atd.

Hlavní budova je postavena z pálených cihel (60 cm), elektrické rozvody jsou v mědi, topení zajišťuje plynový kotel. Napojeno na obecní kanalizaci i vodovod. Objekt má vlastní studnu, která je připojena na rozvod vody do všech WC v objektu. O zabezpečení objektu se stará kamerový systém.

V ceně nemovitosti je veškeré vybavení kuchyně, restaurace, salonku, ubytovacích pokojů atd.

Pokud Vás nabídka zaujala, rád vám poskytnu další informace nebo si rovnou můžeme domluvit prohlídku. Neváhejte mě proto kontaktovat, s radostí Vás nemovitostí osobně provedu. A se zajištěním nejvýhodnějšího financování vám pomohou mí kolegové.


Více na najdete na = www(.)PenzionZdounky(.)cz


Váš makléř, Alex

KONIOR & Partners | Real Estate

Parametry nemovitosti

Cena
10 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 1. 2024
Adresa
Zdounky
ID
N00011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
440 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
325 m2
Plocha nemovitosti
2347 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Alex Svoboda

Alex Svoboda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Zdounkách?

Podobné nemovitosti