Prodej rodinného domu, Police, 75 m2

Police

4 625 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 041 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Polici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Hledáte příjemné místo k bydlení poblíž lesa pro svoji rodinu? Navíc v nízkoenergetické novostavbě s dřevěnou konstrukcí a sedlovou střechou na pozemku o velikosti 900m2? Pokud nemáte čas a energii na proces spojený s výstavbou, můžete využít této nabídky. Nabízíme výstavbu moderní dřevostavby v blízkém dosahu Mohelnice, Zábřeha či Uničova, v lokalitě Police u Úsova. Přízemní bungalov o podlahové ploše 75 m2 má dispozici 3+kk. Nemovitost bude napojena na inženýrské sítě, podlahové vytápění s tepelným čerpadlem + možnost krbových kamen/vložka. Součástí je také kryté stání na auto. Slunná lokalita, zajímavá poloha a příjemná zahrada nabízí dost prostoru pro hraní dětí, pejska či na věnování se zahradnické činnosti.. Plánovaný počátek výstavby do tří měsíců od vydání stavebního povolení s dokončením do 1 roku. Cena neobsahuje: venkovní terénní úpravy, terasu, oplocení, čističku odpadních vod. Bližší informace na adrese mohelnicko-pozemky.cz. Doporučuji schůzku s makléřem. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
4 625 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Police
ID
128597
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
88 m2
Podlahová plocha
75 m2
Plocha nemovitosti
900 m2
Plocha zahrady
900 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Libor Oharek

Libor Oharek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Polici (okr. Šumperk)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti