Prodej pozemku pro bydlení, Studnice - Starkoč, 3000 m2

Studnice, Starkoč

1 160 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 6 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Doporučené firmy v Studnicích

Informace k pozemku

Nabízíme stavební pozemek pro vaši rodinnou oázu v malebném Starkoči.

Poloha: Tento stavební pozemek se nachází v idylické obci Starkoč, která je situována v okolí Náchoda a Nového Města nad Metují, pouhých 9 km od těchto dvou měst. V blízkosti je také Česká Skalice a v letních měsících hojně navštěvovaná vodní nádrž Rozkoš.
Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidného života v krásné přírodě a zároveň dostupnost do větších měst a veškeré občanské vybavenosti.

Rozloha pozemku: Pozemek má rozlohu 3 000 m2, což znamená, že budete mít dostatek prostoru pro vytvoření svého vlastního soukromého ráje. Bez ohledu na to, zda plánujete postavit rodinný dům s krásnou zahradou, bazénem nebo jinými venkovními aktivitami, tento pozemek vám poskytne dostatek možností.
Šíře pozemku je 29 m, nabízí Vám tak dostatečný prostor a hloubka pozemku je 98 m.

Klidná a překrásná krajina: Jednou z hlavních předností tohoto pozemku je klidná atmosféra a krásné okolí. Starkoč a jeho okolí nabízejí skvělé možnosti pro pěší procházky, cyklistiku a relaxaci v přírodě. Toto je ideální místo pro ty, kteří hledají únik z rušného městského života a chtějí žít v harmonii s přírodou.

Pokud sníte o výstavbě vlastního rodinného domu v klidném a malebném prostředí, toto je vaše příležitost. Tento pozemek vám poskytne vše, co potřebujete pro vytvoření svého vlastního domova.
Máte-li zájem, neváhejte mě kontaktovat a ráda vám poskytnu další informace a umožním prohlídku tohoto krásného pozemku ve Starkoči.
Váš budoucí domov bude jen kousek od malebné přírody a zároveň v dobré dosažitelnosti od větších městských center.

Parametry pozemku

Cena
1 160 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
12. 10. 2023
Adresa
Studnice, Starkoč
ID
02610
Plocha nemovitosti
3000 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REMACH s.r.o.

REMACH s.r.o.

Palackého náměstí 175, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Dominika Jakubcová

Dominika Jakubcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Studnicích (okr. Náchod)?