Prodej ubytování, Nové Město nad Metují, Rezek, 1551 m2

Rezek, Nové Město nad Metují

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Novém Městu nad Metují

Informace k nemovitosti

Unikátní příležitost! Lázně v Rezek koupě jedinečného kousku historie!

Máte rádi příběhy? Tak tenhle je vážně k nezaplacení! Dovolte nám představit vám exkluzivní nabídku bývalé lázně v Rezek, Nové Město nad Metují!

Při vstupu do této nemovitosti máte pocit, že jste právě vkročili do historického románu. Postaveno v roce 1801, toto místo pohltilo všechny příběhy a tajemství svých hostů. Ano, řeč je o českých velikánech jako Miroslav Tyrš a Jan Neruda, kteří zde našli inspiraci.

Co všechno dostanete? Hlavní budova s restaurací a nádhernými sály ideální pro svatby, oslavy nebo třeba pravidelná setkání s duchy minulosti. Pak je tady k dispozici prostorná kuchyně bez vybavení.

Místní studánka nabízí pitnou vodu s údajnými léčivými vlastnostmi. A pokud vám to nestačí, veřejný vodovod je jen kousek odtud.

Ale to není vše! Objekt obsahuje vedlejší budovy včetně bytového domu se čtyřmi jednotkami o dispozicích 2+1 (60 m2), 1+1 (52 m2), 3+1 (92 m2), 3+1 (95 m2), které čekají na váš osobní dotek. Zde najdete vinárnu, bazén, saunu a dokonce i velkou garáž pro vaše poklady. A jak bychom mohli zapomenout na sklady a kotelnu?

Celkově máte k dispozici více než 9 000 metrů čtverečních pozemků, abyste mohli vaši kreativitu pustit na volno. Prostory kanceláří a další potenciál pro rekonstrukci vám umožní přetvořit toto místo v úplně nový svět.

Tato nemovitost je nejen historickým pokladem, ale také investiční příležitostí, která se vyrovná hledání pokladu na konci duhy. Ať už chcete pokračovat v tradici lázní nebo tuto perlu proměnit ve svůj vlastní příběh, to rozhodnete vy.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce, takže neváhejte a začněte psát další kapitolu této fascinující historie!

Pro více informací a prohlídky kontaktujte nás hned teď! Tato šance nepřijde dvakrát!

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2023
Adresa
Rezek, Nové Město nad Metují
ID
21659
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1551 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1551 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jiří Parák

Jiří Parák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Novém Městu nad Metují?

Podobné nemovitosti