Prodej ubytování, Teplice nad Metují, Střmenské podhradí, 231 m2

Střmenské podhradí, Teplice nad Metují

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na vyžádání)

Doporučené firmy v Teplicích nad Metují

Informace k nemovitosti

exkluzivní prodej zavedeného rodinného penzionu v oblasti NPR Adršpašsko - Teplické skály v CHKO Broumovsko.
Penzion je v provozu od roku 1997. Pečlivě udržován a veden se zavedenou klientelou. V současné době je otevřen a v provozu.
Příjezd z místní asfaltové komunikace na vlastní parkoviště. Součástí je i travnatý povrh, který navazuje na stavbu a zastavěné části.
V přízemí se nachází restaurace - jídelna (bar, bufet) se vstupem do kompletně vybavené kuchyně (gril, 2x sporá, fritéza, myčka, pracovní plochy..). Na kuchyni navazuje přípravna s vlastním zadním vstupem pro zásobování s přístřeškem a příručním skladem a místem pro přípravu (sklad na mytí). V přízemí se dále nachází kotelna s kotlem na LTO - prostor pro nádrže na LTO. Na kotelnu navazuje malý sklad s velkým mrazákem, dále WC páni, dámy, úklidová místnost, šatna pro personál. V přízemí je dále jeden pokoj pro hosty - 2 lůžka.
Vstup do části pro hosty je z 1.NP zadním vchodem nebo přes jídelnu. V 1.NP se nachází celkem 7 pokojů pro hosty. Rodinný apartmán (4 lůžka), pět dvoulůžkových pokojů a jeden jedno-lůžkový pokoj. 2.NP je přístupné po schodech. Nachází se na patře 3 rodinné apartmány (4 lůžkové pokoje) a dva dvoulůžkové pokoje. Dále sklad lůžkovin, sklad na použité ložní prádlo, úklidová místnost.
3.NP tvoří obytná půda - malá kuchyně, pokoj, místnost na sušení prádla, WC. Možno ubytování pro personál.
Nemovitost se prodává včetně veškerého vybavení pokojů (nábytek, postele, sociální zařízení), vybavení technické (kuchyně, kotelna, sklady, jídelna). Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (WC, sprchové kouty, vany).
Penzion nevyžaduje investice a je možné pokračovat v poskytování služeb bezprostředně po převodu v KN.
Kompletní stavební dokumentace, vše řádně zkolaudováno.
Lokalita nedaleko vstupu do Teplického skalního města - železniční zastávka 150 m, autobusová zastávka 80 m. Město Teplice nad Metují 1 km. Navštěvovaná lokalita domácího cestovního ruchu i zahraniční hosté (Polsko, Německo, Nizozemsko, Slovensko).
Doporučujeme prohlídku. Více informací u makléře. Ev. číslo: 25834.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání
Aktualizováno
6. 11. 2023
Adresa
Střmenské podhradí, Teplice nad Metují
ID
25834
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
231 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
231 m2
Plocha nemovitosti
2200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Daniel Denygr

Daniel Denygr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Teplicích nad Metují?

Podobné nemovitosti