Prodej rodinného domu, Bučovice - Vícemilice, 149 m2

Bučovice, Vícemilice

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bučovicích

Informace k domu

RD 6+1 Bučovice – Vícemilice
Jedná se o pozemky p.č. 44, 45, 46, k.ú. Vicemilice ve funkčním celku. Pozemek jako celek je svažitý k jihu a je napojen na vodovod, kanalizaci a elektřinu.
Leží na západě městské části Vicemilice, ve stabilizované zástavbě řadových rodinných domů. Přístup k nemovitosti je z obecního pozemku po zpevněné obecní cestě.
Součástí p.č. 45 je stavba rodinného domu č.p. 114, dále na pozemku stojí vedlejší stavba - sklad/dílna. Dům je od ulice odsazen asi 5m, prostor před domem tvoří zpevněná plocha pro parkování až 3 vozidel.
RD je řadový, zděný, částečně podsklepený s jedním nadzemním podlažím a využitým podkrovím, střecha je sedlová s oknem do ulice.
V domě se nachází jedna jednotka 6+1, součástí domu je garáž. Pozemky za domem jsou využity jako zahrada s pergolou 4,5x4,5m, která je přístupná přes vnitřní schodiště v domě a kryté venkovní schodiště ve dvoře. Z ulice je přístupné podzemní podlaží, ve kterém se nachází garáž, průchozí kotelna a sklad. Vstup do domu je situován v levé části do malé předsíňky s jednoramenným schodištěm vedoucím do 1. NP., kde se nachází obytná hala se schodištěm do podkroví, chodba, kuchyň, průchozí pokoj do druhého pokoje, koupelna a samostatné WC. Z obytné haly vede francouzské okno na dvůr. V podkroví se vstupuje ze schodiště do haly s vikýřem, z níž jsou přístupné tři podkrovní pokoje se střešními okny a koupelna s WC. Obytná hala a jeden podkrovní pokoj jsou obráceny do dvora - na sever, ostatní místnosti mají okna na jih - do ulice. Do domu jsou přivedeny přípojky elektro, vody a kanalizace, přípojka plynu je na hranici pozemku, na dvoře se nachází studna, která dle poskytnutých informací není využívána. Dům je zděný, zateplený kontaktním zateplovacím systémem. Stropy jsou dřevěné trámové s rovným podhledem, střecha je sedlová s dřevěným krovem, střešní krytinu tvoří pálená střešní taška. Schodiště z I. PP je monolitické s keramickým obkladem, schodiště z I. NP má ocelovou konstrukci s dřevěnými nášlapy. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem, interiérové dveře foliované do ocelových zárubní. Zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody je tepelné čepadlo. Eletrický kotel a kotel na dřevo jsou umístěny v kotelně. V pokojích visí plechové deskové radiátory, v koupelně otopný žebřík. K domu je připojeno 6 kusů klimatizačních jednotek, které se využivají i k vytápění, 19 kusů solárních panelů o výkonu 7,6 kWp, 6kW bateriové úložiště a 2 elektro nabíječky.
Město Bučovice, jehož částí se stala v roce 1960 i osada Vicemilice, leží v Jihomoravském kraji, v okrese Vyškov, asi 8km východně od Slavkova, 15km jižně od Vyškova a 25km východně od Brna. Městská část Vicemilice je od jádra města vzdálena asi 1,5km na jihovýchod, podél hlavní komunikace vedoucí na Slovensko. Město s téměř 6500 obyvateli se rozkládá severně od Ždánického lesa, na pravém břehu řeky Litavy. Obec je obklopena převážně zemědělsky využívanou půdou.
V obci je rozšířená občanská vybavenost, nachází se zde dvě základní školy, mate...

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2023
Adresa
Bučovice, Vícemilice
ID
RP220081
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
149 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
43 m2
Plocha nemovitosti
1210 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Radka Pelcová

Radka Pelcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bučovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti