Prodej rodinného domu, Ústí nad Orlicí, A. Staška, 140 m2

A. Staška, Ústí nad Orlicí

1 899 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 050 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Ústí nad Orlicí

Informace k domu

Oprav dům po babičce - Dotace na opravu domu - Pomůžeme vám s dotací


Sháníte rodinný dům na rekonstrukci nebo investici v klidné části města Ústí nad Orlicí s okouzlujícím výhledem do okolí? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem podsklepeného domu o obytné dispozici 5+1 v Ústí nad Orlicí. Celková užitná plocha rodinného domu je 140 m2, zahrada 412 m2. Topení zajišťují kamna na tuhá paliva, odpad je sveden do jímky, elektřina 220/380 V. Nemovitost je v původním stavu. Veškerá občanská vybavenost v nedalekém okolí města.

Ústí nad Orlicí je město na východě Čech v podhůří Orlických hor na soutoku Tiché Orlice a Třebovky, asi 10 km severoseverozápadně od České Třebové. Průměrná nadmořská výška se pohybuje kolem 340 m n. m. Žije zde 14209 obyvatel. Leží ve stejnojmenném okresu a je pátým největším městem Pardubického kraje.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum and Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
1 899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
A. Staška, Ústí nad Orlicí
ID
21706
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
72 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
412 m2
Plocha zahrady
412 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Petr Kubíček

Petr Kubíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ústí nad Orlicí?

Podobné nemovitosti