Prodej výrobních prostor, Radslavice, 3300 m2

Radslavice u Přerova

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právního servisu a provize)

Doporučené firmy v Radslavicích

Informace k nemovitosti

Prodej výrobně skladovacího areálu v obci Radslavice. Součástí areálu, který je rozložen na ploše cca 1,5 ha jsou 2 haly a jedna budova. Areál doposud sloužil a slouží jako výroba betonářských výrobků (ploty, dlažba, venkovní obklady apod.)
Výrobní linka z roku 2014 ( pův. cena 30 mil) se sestává :
- z elektronicky řízené betonárky (náplň směsi 500 l)
- vibrační linky na nalévání forem
- sušárny
- balicí linky
Kapacita celkové výroby 350-400 tis. m2, což znamená možný roční potenciál 365 mil obratu. Součástí areálu je FVE (fotovoltalická elektrárna) s licencí těsně před rokem 2010, 100 kW, roční čistý výnos 1,1 mil Kč a dále FVE, která je před spuštěním s výkonem 99,1 kW a která má potenciál zajistit energetickou soběstačnost výroby, v případě vyššího příkonu její značnou část.
Areál je napojen na : vlastní zdroj vody, plyn a částečně na obecní kanalizaci. Vytápění areálu je ústředním rozvodem napojeným na zánovní plynový kotel.
V celém areálu jsou zpevněné plochy řešeny kvalitním asfaltovým povrchem. Stavby, stejně jako technologie jsou ve velmi dobrém technickém stavu.
Bližší informace k technickým parametrům a k ceně při osobním jednání.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
31. 10. 2023
Adresa
Radslavice u Přerova
ID
20286
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
3300 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
3250 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Vrba, MBA

Ing. Pavel Vrba, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Radslavicích (okr. Vyškov)?