Prodej rodinného domu, Čejkovice, 120 m2

Čejkovice

4 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 731 Kč /za měsíc

(cena vč. provize)

Doporučené firmy v Čejkovicích

Informace k domu

Máme pro vás investiční příležitost ke koupi domu se dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Můžete využít velký potenciál nemovitosti kde je možné vybudovat dva velké byty nebo tři bytové jednotky. Viz vizualizace.
Nemovitost je vhodná pro dvougenerační bydlení nebo jako investiční nemovitost k pronájmu tří bytových jednotek.
Momentální dispozice a stav nemovitosti.
Dům má společný dvůr a garaž ze které se vchází samostatnými vchody do dvou bytů. Jedna část dispozičně 2+1 je již zrekonstruovaná. Nové odpady, voda a plynové topení. Lze přitápět krbovými kamny. Tato část je již k nastěhování. Druhá část dispozičně 2kk je k rekonstrukci. Je zde připravena kanalizace, voda a rozvod na plynové topení. V této části lze připojit jeden venkovní přístavek a tím zvětšit byt o místnost kde bude kuchyně. Dům disponuje velkou půdou, která nabízí možnost zvětšení bytových jednotek. Střecha je ½ nová a na druhé polovině jsou vyměněné latě. Budova není podsklepená. Vlastní studna na užitkovou vodu.
V celém domě jsou nová plastová okna. Elektřina 230V v garáži je nachystaný rozvod na 380V. Rozvody elektřiny jsou udělány zásuvky a vypínače v mědi, světla v hliníku. Dům leží v klidné lokalitě s dobrou dostupností do Brna i Hodonína. Jedná se o exkluzivní nabídku proto neváhejte v případě dotazů mne kontaktovat a domluvit si prohlídku.
Další služby co nabízíme. Jsme nejenom realitní kancelář, ale také poskytujeme komplexní finanční servis, přes pojištění, hypotéky, bankovní i nebankovní financování, podnikatelské pojištění a úvěry, investice, ať už do drahých kovů, fondů nebo dluhopisů.
V případě, že chcete prodat nebo pronajmou vaši nemovitost nabízíme komplexní prémiové služby, skládající se z profesionální videoprohlídky, home stagingu, včetně právních služeb. Dále se zabýváme profesionální propagací s využitím sociálních sítí, různých databází poptávajících a investorů apod.
V případě zájmu nebo více informací o naších službách mne neváhejte kontaktovat.
S přátelským pozdravem Bc. Lucie Zelinková

Parametry domu

Cena
4 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. provize
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Čejkovice
ID
120083LZ
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
534 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 71 lidí

Prodejce

Lucie Zelinková

Lucie Zelinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čejkovicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti