Prodej bytu 5+kk, Praha - Vinohrady, Lužická, 175 m2

Lužická, Praha 2, Vinohrady

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Doporučené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Luxusní mezonet na Královských Vinohradech

Splňte si sen o klidném bydlení v srdci města. Tento elegantní mezonet nabízí nejen dokonalý výhled, ale i intimitu a pohodlí, které si zamilujete.

Dvě prostorné terasy jsou stvořeny pro rodinnou pohodu a relaxaci, ideální pro posezení s přáteli nebo odpolední čtení. Zde můžete nejen relaxovat, ale také využít prostor pro odpolední grilování nebo ranní kávu.

Exkluzivní bydlení na Královských Vinohradech se nachází pár kroků od Náměstí Míru, což znamená nejen okamžitý přístup k centru města, ale i k pestrému kulturnímu životu a skvělým restauracím.

Mezonet je prodáván v aktuálním stavu, to jest k rekonstrukci na kterou již bylo vydáno stavební povolení (platné do 1/2025). V rámci projektové dokumentace se počítá s prostornou kuchyní s obývacím pokojem, třemi ložnicemi a dvěma koupelnami, bude zde tedy dostatek prostoru pro pohodový rodinný život.

Po dokončení rekonstrukce bude mít celý prostor užitnou plochu 175 m2, plus terasy, aktuálně, dle prohlášení vlastníka je výměra 145 m2.

Vysoké stropy, trámy, velkoformátová okna a otevřený prostor vytvoří jedinečnou atmosféru. Díky projektové dokumentaci a stavebnímu povolení, které jsou připravené, můžete ihned začít s realizací vlastních nápadů.

Díky výhledu do vnitrobloku zde naleznete absolutní klid a ticho, což je ideální pro ty, kdo ocení klidné žití v centru města.

V blízkosti se nachází základní škola a gymnázium. Na Náměstí Míru dojdete pěšky za pouhých 8 minut.

Krásné prostředí Královských Vinohrad poskytuje příjemný rezidenční život. Každou chvíli se zde otevírá nová kavárna, bistro nebo restaurace. Ve volném čase můžete navštívit Riegrovy sady s neobvyklou vyhlídkou na centrum města nebo Grébovku s pavilonem a vinicí.

Navíc si můžete užívat nejrůznější kulturní akce a trhy, jako jsou farmářské trhy na Jiřáku, vinobraní na Grébovce, Vánoční trhy na Náměstí Míru a mnoho dalšího, co může být příjemným zpestřením vašeho volného času.

Po dokončení rekonstrukce bytu získáte nejen dokonalý domov, ale i životní styl spojený s klidem, kulturou a pohodou.

Perfektní dostupnost do centra města jak pěšky, tak městskou dopravou, je jen třešničkou na dortu této výjimečné nabídky.

Budu se těšit na osobní setkání při prohlídce.

Parametry bytu

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Lužická, Praha 2, Vinohrady
ID
53499
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
175 m2
Patro
6. z 7
Vybaveno
Ne
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti