Prodej rodinného domu, Praha - Březiněves, Na hlavní, 370 m2

Na hlavní, Praha-Březiněves, Praha 8

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání, včetně provize RK a právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Nejdříve bych doporučila se podívat na video.........https://youtu.be/Rde_Xuv7cWY

Hledáte dům pro bydlení, který můžete spojit s podnikáním? Zajímavá investiční nabídka domu se čtyřmi byty a obchodním prostorem.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím RD s krásnou zahradou. Díky skvělé poloze a výbornou dostupností do centra města se z domu stává investiční příležitost.
Tento dům nabízí širokou škálu možností využití. Máte zde prodejní prostory pro veřejnost, kancelářské prostory pro vaše zaměstnance, jednací místnost pro setkávání s klienty a reprezentativní prostory pro vytváření pozitivního dojmu o Vaší firmě.
V podzemním podlaží najdete prostorné sklady, budete mít dostatek místa na skladování produktů a materiálů bez nutnosti využívání drahých externích skladových prostor. Parkování přímo na pozemku.
Dům prošel nedávnou a zdařilou rekonstrukcí, což znamená, že je ve vynikajícím stavu a vyžaduje minimální údržbu. Jen byty je nutno dokončit dle Vašich představ a požadavků. Každý byt má svoje vlastní měřiče (elektroměr, vodoměry).
Dům má vlastní vjezd přímo z obecní komunikace, což zajišťuje snadný přístup pro dodavatele a všechny návštěvníky. Celý dům včetně pozemku jsou zabezpečeny kamerovým systémem a alarmem.
Vřele doporučuji prohlídku této jedinečné nabídky.
Předpokládané náklady na dokončení bytu je cca 1,3mil, kvalitní firmu, která rekonstrukci započala můžeme zajistit.

Veškeré občanské vybavení v místě, MŠ, ZŠ, kadeřnictví, pošta, lékař, supermarket s retail parkem, několik restaurací, knihovna, koupaliště, dětská hřiště, pingpongové stoly, fotbalové hřiště, městský úřad, policie. V blízkosti domu je výborná skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy pouhých 5km a jste na metru Letňany či Střížkov. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře. Možné financovat hypotečním úvěrem bez dokládání příjmů, pouze složení 20% vlastních zdrojů, se kterým Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit za nejlepších podmínek na trhu. K dispozici dle dohody. Prohlídky dle telefonické domluvy. Těším se na naše společné setkání při prohlídce.

Cena k jednání. Ev. číslo: 30998.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání, včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Na hlavní, Praha-Březiněves, Praha 8
ID
30998
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
370 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
189 m2
Podlahová plocha
370 m2
Plocha nemovitosti
707 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
1 kWh/m2 za rok
Balkon
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Novotná (Voslářová)

Martina Novotná (Voslářová)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti