Prodej pozemku pro bydlení, Kájov, 9944 m2

Kájov

22 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 846 Kč /za měsíc

(ZTV Cena včetně právního servisu a provize RK.)

Doporučené firmy v Kájově

Informace k pozemku

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej souboru 12 stavebních pozemků s rozpracovanou základní technickou vybaveností (ZTV) v okrajové severní části obce Kájov. Jde o celkem dvanácti parcel o velikosti od 678 m² do 864 m², s přístupem po obecním pozemku, ke kterým bude v nejbližší době přivedena elektřina. Další inženýrské sítě, voda a kanalizace, jsou ve fázi příprav.

Terén připravovaných parcel, ze kterých je nádherný výhled na Kleť, je severním směrem mírně svažitý. Dle územně plánovací informace lze na pozemku postavit jednopodlažní rodinný dům s možností obytného podkroví a podsklepení. Součástí RD musí být garáž, nebo parkovací stání na pozemku RD. Maximální zastavěnost plochy je 25%, včetně zpevněných ploch.

Obec Kájov, ležící cca 4 km na západ od Českého Krumlova na pomezí CHKO Blanský les na trase na Lipensko je dynamicky se rozvíjející obcí. Je to jedna z mála obcí, kde si lze v okolí zmíněného Českého Krumlova včetně, postavit svůj vlastní vysněný rodinný dům. Ev. číslo: 645779.

Parametry pozemku

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZTV Cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Kájov
ID
646393
Plocha nemovitosti
9944 m2
Elektřina
400V

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kájově?

Podobné nemovitosti