Prodej rodinného domu, Hodonín, Mírové nám., 185 m2

Mírové nám., Hodonín

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Hodoníně

Informace k domu

Hledáte luxusní rodinný dům v Hodoníně, blízko centra, v klidné lokalitě? Tak v tom případě pro vás jeden takový máme!

Tento krásný dům s nadstandardním vybavením nabízí vše, co si budoucí majitel může přát. Dům je dvoupatrový, o dispozici 4+1. Po vstupu do prostorné haly se dále dostanete do 1. patra domu, kde se v jednom velkém prostoru snoubí propojenost kuchyně, jídelního koutu a obývacího prostoru. Zde je hlavní dominantou krásný zděný krb, který jistě oceníte při chladných večerech. Dále je zde samostatná toaleta a ložnice se vstupem do šatny a vlastní koupelny. Do druhého patra vede schodiště s prosklenou střechou, takže celý prostor je krásně prosvětlen. V tomto patře vás přivítá pohled a vstup na prostornou terasu domu o celkové výměře 44 m2 a také wellness zónu. V této relaxační části je velká vířivka, vlastní WC a sprchový kout. Na patře je dále jeden samostatný pokoj, technická místnost s kondenzačním kotlem, který ohřívá vodu jak pro celkové vytápění, tak i vodu ve vířivce. Dále tu máme ložnici opět se samostatným vstupem do šatny a koupelny. Dům disponuje několika šatnami a úložnými prostory, které jistě budoucí majitel ocení. V celém domě je podlahové vytápění. Samozřejmostí je také dvougaráž o celkové výměře 38 m2, která poskytne bezpečné zázemí vašim autům. Velkou výhodou je i to, že součástí prodeje je veškeré jeho vybavení.

Pokud vás tato jedinečná nabídka oslovila, neváhejte mne kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto krásného domu, protože opravdu stojí za to.

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Mírové nám., Hodonín
ID
00495
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha nemovitosti
177 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 84 lidí

Prodejce

Ing. Martin Veselý

Ing. Martin Veselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hodoníně?

Podobné nemovitosti