Prodej vily, Ostrava, Heřmanická, 220 m2 (ID: 1715118)

Heřmanická, Ostrava

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(Cena na vyžádání)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k domu

Nabízíme k prodeji luxusní vilu o dispozici 5+1 s celkovou plochou parcely 970m2, kde se nachází útulná zahrada s velkou garáží, zastřešená venkovní kuchyně s posezením a krbem, venkovní vířivka pro 6 osob se špičkovou externí filtrací. V letošním roce byla nově vybodované fotovoltaické panely s tepelným čerpadlem. Předpokládané výdaje na energetické náklady domu - plyn + elektřina jsou max. 30tisíc/rok.
V obytném suterénu se nachází prádelna, pokoj, sauna a koupelna s WC, poslilovna. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem (rozvod krbového tepla do patra), Kuchyně s kuchyňskou linkou včetně všech značkových vestavěných spotřebičů (lednice s mrazákem, pečící trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická varná deska, myčka. Kuchyně s velkým oknem s výhledem do zahrady. V patře se nachází koupelna s vanou i samostaným sprchovým koutem, WC s bidetem, 2 umyvadla, vytápěné podlahy s keramickou dlažbou. Dále pokoj, ložnice se sprchovým koutem a klimatizací, šatnou a terasou s výhledem do zahrady. V 2.np se nachází prostorný podkrovní pokoj s klimatizací a s podlahovým vytápěním. Všechny pokoje jsou vybavené. Podlahové krytiny plovoucí podlaha nebo dlažba. Plynový kotel, zásobník na teplou vodu, pračka, sušička. Dům je tak vhodný k okamžitému užívání.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání
Aktualizováno
29. 12. 2023
Adresa
Heřmanická, Ostrava
ID
6197
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
970 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Vošahlík

Michal Vošahlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Ostravě?

Podobné nemovitosti