Prodej chalupy, Oplany, 115 m2

Oplany

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Oplanech

Úklidové služby

Informace k domu

Kompletně zrekonstruovaná chalupa v Oplanech, které se nachází mezi údolím řeky Sázavy a Voděradskými bučinami, přesně 50 km z Václaváku. Na jeho ruch tady ale zapomeňte, ve vesničce se 100 obyvateli, která je obehnaná lesy, zažijete skutečný venkovský klid.

Dvoupodlažní dům o dispozici 4+kk a velikosti cca 115 m2 se nachází na návsi, přesto však pouhých 300 m od vstupu do lesa. Na pozemku se také nachází druhá stavba menšího domečku, ve kterém na vás mimo úložných prostor čeká to pravé dětské království s lezeckou stěnou a dalšími atrakcemi.

První podlaží chalupy, kterou však lze využívat celoročně i k trvalému bydlení, tvoří obývák, kuchyně a koupelna. Obývací pokoj o velikosti 20 m2 je vybaven krbovými kamny, dům však lze vytápět také elektrickými konvektory. Vstupní chodba nabízí mimo vstupu do tech. zázemí také pohled na milou vzpomínku, kterou je pec. V druhé části domu se pak nachází kuchyně s jídelnou, samostatná toaleta s koupelnou a vstup do druhého podlaží.

V něm se nachází celkem 3 prostory, ten největší o ploše 33 m2 s dalšími krbovými kamny. Všechna střešní okna jsou orientována na jih, nejedné se tedy o žádné tmavé podkroví. K domu náleží malý klenutý sklípek, který je přístupný směrem od terasy, která je orientovaná směrem na dvorek domu.

Pozemek o celkové ploše 350 m2 nabízí v zadní části dalších 116 m2, které jsou prozatím nevyužité, a které mohou skvěle posloužit například pro užitkovou část se záhonky. Chalupa je koncipována tak, aby plnila svému hlavnímu účelu - tedy relax. Proto vyžaduje téměř minimální údržbu. Pokud by vás lákalo spojit příjemné s užitečným, lze navázat na úspěšnou historii krátkodobých pronájmů.

Na Bookingu pak naleznete řadu recenzí, které o kvalitách domu vypovídají víc než dost. Jestliže vás zajímá více informací a detailnější popis, rád vám pošlu odkaz nabídky na samostatném webu.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
2. 1. 2024
Adresa
Oplany
ID
05481
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
115 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
118 m2
Plocha nemovitosti
350 m2
Plocha nebytových prostor
25 m2
Plocha zahrady
232 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Oplanech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti