Prodej chalupy, Železný Brod - Hrubá Horka, 75 m2

Železný Brod, Hrubá Horka

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Železném Brodě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte útulný a idylický úkryt s moderním komfortem? Máme pro vás jedinečnou nabídku – poloroubenou chalupu v malebné obci Železný Brod, části Hrubá Horka. Tato chalupa z roku 1820, je historickým klenotem, který nedávno prošel rozsáhlou a citlivou rekonstrukcí, při níž byl zachován její tradiční charakter, avšak s nádechem moderních prvků pro pohodlné bydlení. Střecha byla vyměněna přibližně před šesti lety, spolu s nedávnými úpravami (kompletní výměna podlah, rozvody vody, nové rozvody topení + plynový kotel, krbová kamna, vyvložkování komínu atd.) v letech 2022 a 2023. Rekonstrukce zajistí, že novým majitelům nebude nic kazit radosti z nového domova.
Chalupa se nachází na slunném a klidném místě, které je přesto snadno dostupné. K dispozici je vstupní chodba, útulná sednice, kuchyň a sociální zařízení. Schodiště vede do podkroví, kde jsou zřízeny dvě ložnice. Celková užitná plocha domu je cca 80 m2. Parkování je možné přímo u chalupy na okraji asfaltové přístupové komunikace. Co se týče infrastruktury, objekt je napojen na elektrickou energii, plyn a veřejný vodovodní řad.
Hrubá Hora je malá osada, která je částí města Železný Brod v Libereckém kraji. Tato oblast je známá svým malebným okolím a blízkostí k Českému ráji, což je region, který je proslulý svou nádhernou přírodní krajinou, skalními městy a rozmanitými možnostmi pro turistiku a rekreaci.
V okolí Hrubé Hory lze najít řadu turistických atrakcí. Jednou z nich je například Malá Skála. Pro milovníky historie je v blízkosti také hrad Trosky, který je jedním z nejikoničtějších hradů v Českém ráji a nabízí jedinečné panoramatické výhledy na okolní krajinu. Pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají klidnější způsob odpočinku, je k dispozici řada přírodních koupališť a rybníků, které jsou ideální pro letní osvěžení. Řeka Jizera také poskytuje možnosti pro vodní sporty, jako je rafting nebo kanoistika.

Parametry domu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Železný Brod, Hrubá Horka
ID
00370
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
43 m2
Podlahová plocha
75 m2
Plocha nemovitosti
43 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Trativod
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERS reality eu

ERS reality eu

Staroměstské náměstí 141/51, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Nicol Hrdý

Nicol Hrdý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Železném Brodě?

Podobné nemovitosti