Prodej rodinného domu, Kozmice, Horní konec, 105 m2 (ID: 1719170)

Horní konec, Kozmice

2 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 890 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kozmicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 4 + kk plus pracovna v Kozmicích na ulici Horní konec. Obec Kozmice se nachází asi 4 km od Hlučína.
Nemovitost je ve stavu započaté, ale nedokončené rekonstrukce. Dům je napojený na vodovodní řad, plyn, napojení na kanalizaci je přes septik s přepadem. Elektřina je nově po revizi.
V 1.NP se nachází vstupní chodba, z které je vstup vlevo do samostatného pokoje a vpravo do jídelny s kuchyňským koutem prostorově otevřené do obývacího pokoje. Dále je z chodby vstup do koupelny, do sklepa a na schodiště do 2. NP. Koupelna je připravená na sprchový kout a umyvadlo.
V 2. NP se vpravo nachází průchozí pracovna a půdní prostor. Vlevo jsou dva pokoje, z nichž první je průchozí. Schodiště je betonové.
Ve sklepě jsou 2 sklepní místnosti, napojení na vodovodní řad a plynový kotel.
Součástí nemovitosti je dílna. Příjezd k dílně a přístup k domu tvoří také přední část pozemku patřící k domu. Kolem domu ze dvou stran tvoří přilehlý pozemek travnatý pás. Z jedné strany dům sousedí se sousední stavbou a tvoří dvojdomek.
Na rekonstrukci domu je možno využít dotace z programů Zelená úsporám a Nová zelená úsporám.
Pro více informací a prohlídku kontaktujte prosím makléře zakázky. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Horní konec, Kozmice
ID
129092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
130 m2
Podlahová plocha
105 m2
Plocha nemovitosti
301 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 66 lidí

Prodejce

Luboš Novák

Luboš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kozmicích (okr. Opava)?

Podobné nemovitosti