Prodej rodinného domu, Nymburk, V Lodici, 191 m2

V Lodici, Nymburk

10 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 418 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Nymburku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům nacházející se v klidné části města Nymburk ve Středočeském kraji.

Tento dům je patrového typu o dispozici 5+1, jeho celková užitná plocha činí 191 m² a dominují mu terasy o ploše 60 m², zastavěná plocha domu je 184 m² na pozemku o celkové výměře 610 m².

V přízemí domu se nachází kuchyň, dvě toalety, dvě koupelny, jídelna, obývací část a ložnice. V patře jsou k dispozici dva pokoje a dvě terasy s celkovou plochou 60 m², které poskytují dostatek prostoru pro relaxaci a je možné je při budoucí rekonstrukci upravit na obytné místnosti nebo zimní zahrady. Dále je zde garáž o ploše 27 m² , dvě funkční studny a částečně zbořený bazén, který byl situován na západ.

Odpad je napojen na městskou splaškovou kanalizaci.
Přívod vody je zajištěn dálkovým vodovodem a ohřev vody přes dva elektrické bojlery.
Dům je napojen na elektrickou síť s napětím 230 V a 380 V.
Topení je zajištěno ústředním elektrickým systémem s 2 m3 termo nádrží umístěnou spolu s kotlem v garáži.

Dům prošel v roce 1995 rozsáhlou rekonstrukcí a od té doby nebyl výrazně udržován. Smíšené obvodové zdivo je zatepleno polystyrenem a dutou cihlou, které si "sedlo" a zateplení je na několika místech popraskané. Výplně jsou téměř všude osazeny 2m širokými plastovými okny s izolačním dvojsklem. Z rekonstrukce je k dispozici projektová dokumentace.
Domácnost je kuřácká, uvnitř domu jsou použity hrubé mnichovské omítky, které na sebe chytají prach a z důvodu nemožnosti je čistit, je nutné je nahradit standartní omítkou. Sádrokartonové stropy v patře jsou určeny k opravě a dále je doporučeno zateplení stropu v podkroví. Podlahy v přízemí jsou pokryty parketami a dlažbou, v podkroví byl použit korek. Střecha je pokryta pálenou taškou a jsou na ní instalovány sněhové zábrany. Energetický štítek uvádíme v hodnotě G, jelikož bude teprve zpracován.

V okolí domu je zámková dlažba a na pozemek se vjíždí dvěma příjezdovými cestami z východu a ze západu.

V Nymburce je veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a kompletní sítě obchodů a služeb. Výborná dostupnost zajišťuje vlaková, silniční, MHD a autobusová doprava.

Tato nemovitost nabízí spoustu možností jejího budoucího užívání a já vám doporučuji její prohlídku.
Těším se na vaši zprávu.

Parametry domu

Cena
10 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
24. 2. 2024
Adresa
V Lodici, Nymburk
ID
0059-NP06829
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
191 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
610 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Horáková

Martina Horáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti