Prodej komerční nemovitosti, Praha - Karlín, Pernerova, 282 m2

Pernerova, Praha 8 - Karlín

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc

(cena je uvedena bez DPH)

Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Rádi bychom vám představili sklepení 238,7 m2 s přízemní recepcí 43,4 m2. Tyto komerční prostory jsou ideální pro podnikání, kterému vyhovuje provoz bez denního světla jako například wellness, rehabilitace, zubní ordinace nebo kancelář vývojářů a programátorů.

Obrázky PŘED a PO v galerii využijte k inspiraci, jak mohou prostory vypadat.

Představte si, že vaši klienti pohodlně vstoupí do přízemní části prostor přímo z ulice. Ty doslova vybízí ke zřízení recepce s výlohou. Z recepce vede dolu do sklepení pozvolné schodiště.

Vstup pro personál či zásobování lze oddělit od recepce pro hosty. Ze společných prostor domu v přízemí jede do suterénu výtah. Samozřejmostí je také přístup na společný dvorek ve vnitrobloku.

Do sklepení jsou zavedeny 2 moderní světlovody z vnitřního dvora. Fungují též jako zajímavý interiérový prvek.

Pro lepší představu se také seznamte s několika přednostmi domu, kde se sklepení nachází. První, co vaši zákazníci uvidí, je opravená secesní fasáda, která ovšem není jen prázdnou skořápkou. Kompletní renovace domu byla dokončena v r. 2023. Všechny zrekonstruované byty jsou prodané. To znamená, že byste si otevřeli provozovnu v domě, který žije.

Sklepení i recepce jsou připravené v praktickém kolaudačním minimu neboli shell and core. Díky tomu je patrná struktura zdiva a podlah, které dokončíte podle vašich představ a potřeb.

Samotná čtvrť Karlín patří mezi 3 nejperspektivnější lokality v centru Prahy. V posledních 20 letech prošla obrovským rozvojem. Nyní pokračují další stavební etapy s miliardovými rozpočty. Město bude rekonstruovat Kasárna Karlín. Státní památkový ústav kompletně opraví Invalidovnu. Soukromý developer už buduje novou výstavbu na Rohanském ostrově.

Karlín tak představuje strategickou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a skvělou dostupností MHD. Stanice metra Křižíkova, tramvajová zastávka Karlínské náměstí a autobusová zastávka Pernerova jsou od domu vzdáleny pár minut pěší chůze.

Z Karlína se stává jedna z nejoblíbenějších částí Prahy, kterou vyhledávají zejména lidé v produktivním věku a rodiny s dětmi. To vám může zajistit dobré obchodní příležitosti a dostatek zákazníků. Neváhejte nás kontaktovat, ať si o potenciálu rozsáhlého sklepení s přízemní recepcí uděláte vlastní obrázek. Rádi vás prostorem provedeme a sdělíme technické detaily.

Parametry nemovitosti

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena bez DPH
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Pernerova, Praha 8 - Karlín
ID
202308
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
282 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Praze 8?

Podobné nemovitosti