Prodej rodinného domu, Olbramovice, 98 m2

Olbramovice

5 893 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 084 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Olbramovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Novostavba rodinného domu (1/2 dvojdomu) o velikosti 98 m2 a dispozici 4+1 je součástí komorního obytného souboru v klidném prostředí středočeských Olbramovic. Dům je ve stavu dokončené hrubé stavby a je připravený na dokončení přesně podle vašich požadavků.

Dům byl postaven z keramických pálených cihel Porotherm. Střešní konstrukce je tvořena lisovanými vazníky. Střešní krytina je betonová. Plastová okna jsou trojsklenná. Vnější polystyrenové zateplení má tloušťku 12 mm. Fasáda má vnější omítku. Všechny sítě jsou přivedeny do domu - voda, elektřina, datový kabel, kanalizace. Kolem domu byly provedeny hrubé terénní úpravy. Jsou vybudována dvě parkovací stání a chodník k domu. Na pozemku je uložena retenční nádrž dešťové vody o kapacitě 4 m3. Tuto vodu lze využít pro zalévání zahrady.

Dispozice byla navržena jako 4+1. Po vstupu do domu se nachází zádveří s velkým úložným vestavěným prostorem. Ze zádveří je přístupná technická místnost. Z navazující chodby je přístup do 3 samostatných pokojů, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny, která pojme jak sprchový kout, tak vanu a toalety. Z každého pokoje je možný přímý vstup na zahradu. Vnitřní dispozici je možné realizovat tvz. “změnou před dokončením” jinak a naprosto dle vašich představ.

Olbramovice nabízí veškerou občanskou vybavenost jako je mateřská a základní škola, obchod, pošta, restaurace. V obci působí i rodinný klub a sportovní oddíly stolního tenisu a fotbalu. V těsné blízkosti domu se nachází fotbalové hřiště. V nedalekém Resortu Čapí Hnízdo naleznete spa a wellness centrum, ekocentrum, nebo třeba golfové hřiště. Sportovní vyžití nabízí cyklotrasa z Konopiště do Sedlečka a pěší turistická trasa vedoucí z Budenína do Zálesí.

Benešov je vzdálen 13 km, Praha pak 48 km. Pravidelné vlakové spojení nabízí dostupnost stanice Praha hl. nádraží do jedné hodiny.

Podlahová plocha 97,79 m2, pozemek 608,81 m2. K dispozici je více domů, liší se pouze velikostí pozemku.

Domluvte si prohlídku tohoto příjemného domu ještě dnes!

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Parametry domu

Cena
5 893 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Olbramovice
ID
22023-8
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
616 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olbramovicích (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti