Prodej rodinného domu, Hronov, Elišky Krásnohorské, 65 m2

Elišky Krásnohorské, Hronov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Hronově

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům 3+1 v Hronově, ulice Elišky Krásnohorské. Dům je přízemní, celý podsklepený, pochozí půdní prostor. Dispozice: zádveří se vstupem do sklepa a vstupem do chodby, z chodby se dostanete do kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, koupelny s vanou a umyvadlem a WC. Dle vyobrazené vizualizace, lze zde vykouzlit útulný domov. Je to klidná lokalita s krásným výhledem do přírody. V domě je zavedena elektřina, plyn, voda a odpady svedeny do kanalizace. Dům má ústřední vytápění plynovým kotlem, podlahy jsou parkety, dlažba, PVC. Je zde garáž a další parkovací místo na pozemku. K domu náleží také kůlny a dílna se vstupem na půdu a do garáže.
Pozemek má rozlohu 800 m2 - z toho 197 m2 je zastavěná plocha a 603 m2 je krásná a prostorná zahrada s ovocnými a okrasnymi stromy s možností pěstování zeleniny.
V dojezdovém dosahu je rekreační oblast Krkonoše, Orlické hory a Adršspašsko Teplické skály.
Možná právě váš příští domov stojí v půvabné krajině na dotek vrcholů Broumovska, Podorlicka i Krkonoš, kousek od Babiččina údolí a Rozkoše a pár kilometrů od hranic s Polskem, kde můžete využít atraktivity sousedního státu např. wellness, lázeňské hotely, aquaparky a další. V obci je veškerá občanská vybavenost - školy, sportoviště, obchody, pošta, pohostinství, restaurace a další jsou v přímo v obci a další vybavenost v nedalekém Náchodě. Pracovní příležitosti v dosahu. Turistické a cyklistické trasy v okolí, rekreační vyžití a rybaření blízko.
Více informací u makléře. S financováním Vám rádi pomůžou naši finanční poradci. Neváhejte si sjednat prohlídku, ráda Vás nemovitostí provedu. Při rychlém jednání - snížení ceny!!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Elišky Krásnohorské, Hronov
ID
01148
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
197 m2
Plocha nemovitosti
800 m2
Plocha nebytových prostor
30 m2
Plocha zahrady
603 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Veronika Sadílková

Veronika Sadílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hronově?

Podobné nemovitosti