Prodej rodinného domu, Kamenice, K Potoku, 190 m2

K Potoku, Kamenice

15 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 013 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenici

Úklidové služby

Informace k domu

Dobrý den,

na prodej nabízíme novostavbu rodinného domu v obci Kamenice - Praha východ.
Pro nejlepší představu před osobní prohlídkou, doporučujeme shlédnutí videa a absolvování virtuální prohlídky.

Cena je za dům včetně interiérů, bez kuchyně.

Stručný popis:

Jedná se dům střední velikosti vhodný pro jednotlivce, páry i rodinu. Dispozičně řešený jako 5+kk s krytým parkovacím stáním pro 1-2 vozy, menší dílnou a nenáročnou zahradou s rovinatým terénem.

Dům je připojený na kompletní inženýrské sítě (voda, kanalizace, plyn, elektro, slaboproud). Navíc je tu napojená vlastní studna jako alternativní zdroj vody a šachta na dešťovou vodu.

Na dům byly použity tyto materiály:

Pálené broušené zdivo o tloušťce 36,5cm, zateplení polystyrenem 18cm, betonová střešní krytina, plastové okna (trojsklo), železobetonové schody, železné designové zábradlí na zakázku, sádrová omítka, anhydridová litá podlaha, podlahové topení v celém domě, sádrokartonové podhledy, designové osvětlení, příprava pro inteligentní domácnost Loxone, přívod kabelu pro okenní žaluzie, příprava pro solární panely, příprava pro autonabíječku, zámková dlažba cs beton, tepelné čerpadlo 9kw, 3d vinyl rigid 5.5mm, designové koupelny, interiérové dveře Premium značky Macek

Lokalita:

Kamenice- Praha východ = ideální kompromis mezi městem a vesnicí. Dobře občansky vybavená obec, opravdová příroda doslova za rohem a hl. město na dosah.
V obci najdete školy, školky, supermarkety, restaurace, poštu, moderní a dobře fungující obecní úrad, jezdecké stáje, golfové hřiště, fotbalové hřiště, skatepark a mnoho dalšího.


Doplňkové informace a služby:

Máte na prodej byt, dům, pozemek, či jinou zajímavou nemovitost? Jsme ochotni jednat o podmínkách přijetí Vaší nemovitosti protiúčtem s oboustranným doplatkem. Nabídky prosím zasílejte na email.

Potřebujete pomoc s hypotékou? Naše úvěrová specialistka Vám ráda pomůže s vyřízením financování.

Jedná se o přímý prodej. V ceně nebudete platit žádné provize zprostředkovateli.

Nevybrali jste si z naší nabídky rodinných domů? Máte vyhlédnutý pozemek, kde by jste chtěli postavit svůj vysněný dům? Nabízíme kompletní služby v oblasti výstavby a rekonstrukcí. Od projektu, povolení, realizace stavby, až po zařízení interiéru a designové kuchyně. Neváhejte nám zaslat poptávku.

Pro jakékoliv dotazy, či sjednání termínu prohlídky jsme Vám k dispozici.

Za tým Staveva Group s.r.o. Vám přeji krásný den.

S pozdravem

Kryštof Vaněk

Parametry domu

Cena
15 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
K Potoku, Kamenice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
698 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kryštof Vaněk

Kryštof Vaněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti