Prodej bytu 3+1, Rakovník, V Lukách, 68 m2

V Lukách, Rakovník - Rakovník II

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rakovníku

Úklidové služby

Informace k bytu

Máme pro Vás připravený slunný byt, který se nachází v samotném srdci královského města Rakovníka. Jedná se o dispozici 3+1, která je ideální pro rodinu s dětmi a k dispozici Vám pak bude celková užitná plocha 68m2. Byt se nachází v 5. patře revitalizovaného panelového domu. Tohoto patra se nemusíte obávávat, v domě se nachází nový výtah a vy si pak můžete užívat výhledu každý den. Jedná se o zachovalý byt v původním stavu, který je ihned obytný a nabízí několik možných variant na nové uspořádání a formu rekonstrukce.
Bytový dům je umístěn v klidné sídlištní zástavbě, která umožňuje pohodlné parkování vedle domu. Dále je možné k bytu přikoupit za zvýhodněnou cenu GARÁŽ, která se nachází za asfaltovým hřištěm vedle domu, kde můžete zabavit své ratolesti. Při koupi bytu a garáže současně pro Vás platí cena za garáž 290 000 Kč.
Rakovník je velmi oblíbenou lokalitou a potvrzuje to skvělá občanská vybavenost: nemocnice, pošta, minigolf, fotbalové hřiště, zimní stadion, tenisové centrum, volejbalové hřiště, nespočet škol a školek.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
V Lukách, Rakovník - Rakovník II
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Six Reality

Vysoká 108, Rakovník

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jakub Sixta

Jakub Sixta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Rakovníku?

Podobné nemovitosti