Pronájem bytu 4+1, Praha - Smíchov, Kořenského, 126 m2

Kořenského, Praha 5 - Smíchov

42 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby a poplatky, kauce: 2 nájmy)

Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Klasický, světlý, 3-ložnicový, nezařízený byt se 2 koupelnami k pronájmu, 4+1, 126m2, s malým balkonem a velkým sklepem, situovaný ve 3. patře zrenovovaného bytového domu s výtahem. Budova se nachází v těsné blízkosti nábřeží Vltavy, blízko dětského hřiště, 2 minuty chůze na zastávku tramvaje, 5 minut chůze k Francouzské škole, nedaleko stanice metra Anděl a nákupního centra Nový Smíchov s Tesco supermarketem a multiplex kinem, blízko Petřínských sadů a 15 minut chůze přes most do centra.

Byt má vysoké stropy a zachované původní prvky. Dispozice bytu: centrální vstupní hala, obývací pokoj, samostatná plně vybavená kuchyň se žulovou kuchyňskou deskou a spotřebiči (plynová varná deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka a mikrovlnná trouba), tři ložnice (jedna ložnice má otevřenou koupelnu (sprchový kout, umyvadlo), oddělenou toaletu, komoru s pračkou a malý balkon s výhledem do zeleného vnitrobloku), druhá koupelna přístupná z haly (s vanou, umyvadlem a toaletou) a komora.

Na podlaze jsou parkety a mramor. K dispozici jsou skříně ve 2 ložnicích, 1 dvoupostel, pračka, závěsy na oknech. K bytu náleží velký sklep o velikosti 20m2. Možnost pronájmu parkovacího místa za extra poplatek v garážích v Drtinově ulici (pokud je stání k dispozici; 7 minut chůze od domu). Byt je vhodný pro nájemce bez zvířat.

Kauce: 2 měsíční nájemné (84.000,- Kč). Nájemné: 42.000,- Kč + služby cca 4.000,- Kč/měsíc + elektřina a plyn (převod na nájemce).

Parametry bytu

Cena
42 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby a poplatky, kauce: 2 nájmy
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Kořenského, Praha 5 - Smíchov
ID
A9011S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
126 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
126 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti