Pronájem ordinace, Nový Bor, 70 m2 (ID: 1732319)

Nový Bor

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně DPH, + provize RK)

Doporučené firmy v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Naše společnost nabízí exkluzivně k pronájmu ordinaci o výměře 108 m2 pro praktického lékaře či pediatra v nově zkolaudované moderní klinice.

KLINIKA BOR nabízí nové bezbariérové prostory pro lékaře a jejich pacienty. Prostorné chodby, sesterny a ordinace jsou vybaveny vzduchotechnikou. V provozní době tak dochází neustále k výměně vzduchu, což zlepšuje hygienické podmínky lékařů, zdravotního personálu a pacientů. Objekt kliniky je zateplen, vybaven okny s trojskly a vzduchotechnika je opatřena rekuperací tepelné energie. To dělá z objektu energeticky velmi úspornou budovu. K ekologicky šetrnému provozu přispívá zachycování dešťové vody a její využití pro splachování WC a čištění venkovních zpevněných ploch. K ohřevu teplé užitkové vody jsou využity průtokové ohřívače vody nové generace, které jsou efektivní a zároveň šetrné k životnímu prostředí.

Pacienti KLINIKY BOR mají přímo v budově k dispozici lékárnu a laboratoř s odběrovou místností. V suterénu kliniky je umístěna provozovna rehabilitace. V prvním patře a přízemí jsou umístěny zamykací skříňky pro uschování zavazadel a oblečení. Jsou zde prostory určené pro parkování kol a kočárků.

Neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři.

Parametry nemovitosti

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Nový Bor
ID
R031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Komeda

Ing. Ondřej Komeda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu ordinací v Novém Boru?

Podobné nemovitosti