Prodej výrobních prostor, Velké Hamry, 11000 m2

Velké Hamry

35 976 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 171 451 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Velkých Hamrech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám unikátní příležitost k nákupu historické továrny v srdci Velkých Hamrů. Továrna o rozloze cca 11000m2 byla postavena na počátku 20. století a sloužila pro textilní průmysl. V současnosti továrna nabízí mnoho možností využití pro různé účely.
Továrna má přízemí a tři patra propojená schodištěm a třemi nákladními výtahy. Střešní krytina je nová a budova má vlastní studnu a septik. Poblíž továrny se nachází výtopna a možnost napojení na vodní elektrárnu.

Díky své rozloze a výhodné poloze je tato továrna ideální pro průmyslové účely, jako jsou výroba, skladování, distribuce nebo logistika. Poblíž se nachází důležité dopravní uzly a továrna je snadno dostupná pro kamiony a nákladní vozidla.

Kromě průmyslového využití má tato továrna také velký potenciál pro obytné účely. Na základě projektu lze požádat o změnu užívání, se kterým vám pomůžeme. Jednou z možností je domov důchodců, nebo Alzheimer centrum. Loftové byty v této historické budově by byly zajímavou alternativou k běžnému bydlení.

Továrna je také ideální pro investory hledající možnosti expanze do zahraničí. Díky své blízkosti k hranicím s Německem a Polskem nabízí tato nemovitost příležitosti pro rozvoj obchodu v této oblasti.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Rádi Vám poskytneme další informace o této historické továrně a pomůžeme Vám zodpovědět jakékoliv dotazy, které by Vás zajímaly.

EN:
We offer you a unique opportunity to purchase a historic factory in the heart of Velké Hamry. The factory, covering approximately 11,000 square meters, was built in the early 20th century and served the textile industry. Currently, the factory offers many possibilities for various purposes.
The factory has a ground floor and three floors connected by stairs and three freight elevators. The roofing is new and the building has its own well and septic system. Near the factory there is a heating plant and the possibility of connection to a hydroelectric power plant.
Due to its size and advantageous location, this factory is ideal for industrial purposes such as manufacturing, storage, distribution, or logistics. Important transportation hubs are located nearby, and the factory is easily accessible for trucks and freight vehicles.
In addition to industrial use, this factory also has great potential for residential purposes. Based on the project, it is possible to apply for a change of use, which we will help you with. One of the options is a retirement home or an Alzheimer's center. Loft apartments in this historic building would be an interesting alternative to conventional living.
The factory is also ideal for investors looking for opportunities to expand abroad. Due to its proximity to the borders of Germany and Poland, this property offers opportunities for business development in this area.
If you are interested in this property contact us and arrange a tour.

Parametry nemovitosti

Cena
35 976 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Velké Hamry
ID
672
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
11000 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Hofman

Ondřej Hofman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Velkých Hamrech?

Podobné nemovitosti