Prodej bytu 3+kk, Šumperk, Havlíčkova, 66 m2

Havlíčkova, Šumperk

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Jestliže hledáte cihlový byt v Šumperku, který je skoro v centru města, pak by se vám mohla líbit právě tato nabídka!

Nabízíme k prodeji přízemní byt o dispozici 3+kk s výměrou 66 m2, který se nachází na Havlíčkově ulici. Sestává z chodby, komory, šatny, koupelny s vanou, toalety, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a dětského pokoje.

Původní dispozice bytu 2+1 byla vkusně řešena přestavbou na 3+kk v rámci rekonstrukce, která proběhla v roce 2015. Je zde nová koupelna s vanou a oddělenou toaletou, kde byly měněny rozvody vody a elektroinstalace. Okna jsou plastová. V kuchyni je novější kuchyňská linka se zabudovanou elektrickou varnou deskou a myčkou. Interiérové dveře bytu jsou z masivu, které v obývacím pokoji s kuchyní doplňují dřevěné parkety.

O vytápění a ohřev vody se stará vlastní plynový kotel. Můžete si tak sami regulovat spotřebu. Celkové měsíční náklady se pohybují okolo 8.000 Kč.

Velkou výhodou jsou úložné prostory. Kromě komory a šatny v bytě tvoří příslušenství sklep a prostorná půda, která bez problémů pojme sezónní věci. Ke každému bytu náleží podíl k zahradě se šopou pro uskladnění zahradního nářadí.

Parkování je možné před domem nebo v boční ulici.

Ulice Havlíčkova se nachází pouze 5 minut chůze od centra města. Na dosah tak máte veškerou občanskou vybavenost. V létě si pak můžete přes cestu zajít na vyhlášené makrely do hotelu Koruna.

Pokud Vás nabídka zaujala, tak mi zavolejte a domluvíme se spolu na prohlídce. V rámci realitního servisu naší společnosti Vám zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který s Vámi probere možnosti financování této nemovitosti. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102664.

Parametry bytu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Havlíčkova, Šumperk
ID
N102664
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Diana Bartoňová

Diana Bartoňová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti