Prodej činžovního domu, Kladno, T. G. Masaryka, 178 m2 (ID: 1739081)

T. G. Masaryka, Kladno

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kladně

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji hezký dům, který se nachází ve spodní části pěší zóny na hlavní ulici T.G. Masaryka v Kladně.
Přímo z pěší zóny je vstup do dvou samostatných obchodních prostorů s velkými výlohami. Větší o výměře cca 64 m2 má nové elektrické rozvody, menší prostor je poloviční, cca 31m2. V současné době jsou oba tyto prostory prázdné a nabízejí se k pronájmu. Dům je částečně podsklepen cca 18m2.

V prvním patře domu nalezneme byt o výměře cca 84m2 s teráskou a výhledem do malého dvorečku. Byt je dlouhodobě pronajatý platícím nájemníkům. Nájemní smlouvu k bytu lze vypovědět s tří měsíční výpovědní lhůtou. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. Vytápění je zajištěno v jedné z provozoven plynovým kotlem, byt a druhá provozovna využívá plynové vafky. Nad bytem se nachází půdní prostor o velikosti cca 40m2 vhodný k vybudování další bytové jednotky. Střešní krytina je asfaltový šindel.

Po pár metrech od domu dojdeme na náměstí Starosty Pavla, kde se pořádají různé akce a trhy, v okolí domu jsou na dosah obchody, restaurace, banky, pojišťovny, lékař, pošta, kadeřnictví, zámecký park. Pěší zóna, na které dům stojí se v současné době revitalizuje a cílem proměny této části města je přilákat sem v budoucnu co nejvíce lidí.

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost do celého města i okolí díky zastávkám MHD a autobusovému nádraží, které je nedaleko. Nájezd na dálnici D5 a D6 trvá jen pár minut. V současné době se na Kladně buduje rychlodráha, která značně urychlí dopravu mezi Kladnem a Prahou.

V případě zájmu o prohlídku, více fotografií a informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme zajistit financování nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
T. G. Masaryka, Kladno
ID
57613
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
237 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
178 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Holeček

náměstí starosty Pavla 39, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Holeček

Bc. Lukáš Holeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kladně?

Podobné nemovitosti