Prodej činžovního domu, Kladno, T. G. Masaryka, 362 m2 (ID: 1831877)

T. G. Masaryka, Kladno

19 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 548 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Kladně

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej dvoupodlažního činžovního domu s podkrovím v centru Kladna, v klidném prostředí pěší zóny. Dům je postaven na pozemku o výměře 214 m2. V přízemí domu se nachází obchodní prostory v současné době využívané na základě nájemní smlouvy jako prodejna. Zde kromě prodejní místnosti je další místnost využívaná jako sklad. V čelní stěně (do ulice) jsou velká okna, takže prostor za nimi by bylo možno s menšími úpravami využít i jako výkladní skříně. Jednotlivé místnosti jsou propojeny širokými průchody bez dveří. Interiér prodejny prošel před několika lety rekonstrukcí (plastová okna a dveře , nová dlažba).
Za prodejnou jsou dvě místnosti užívané jako sklady.

V 1. poschodí domu a v podkroví se nacházejí tři bytové jednotky Jeden byt s dispozicí 3 + 1, druhý 2 +1 a velký podkrovní byt 3 + 1. Všechny jsou vybaveny sociálním zařízením (koupelnou a WC). s přívodem teplé i studené vody. Zdrojem pro teplou užitkovou vodu i vodu v ústředním topení je lokální plynový kotel.

Dům je cihlový a je zde elektrické vedení s napětím 230 V, dům je napojen na elkřinu, rozvod plynu, vodovod a na městskou kanalizaci.

Dům má velmi dobrou dostupnost, stanice MHD (autobusů) je vzdálena cca 3 min. pěšky, V blízkosti je i autobusové nádraží meziměstské dopravy. Nedaleko jsou i napojení na dálnici D5 a D6.

V místě je veškerá občanská vybavenost (obchody, škola, školka, pošta, zdravotnická zařízení atd.) Přímo na pěší zóně se nachází řada menších obchodů, jsou zde i místa pro konzumaci jídla nebo příjemné posezení (restaurace, pizzerie ad.)

Parametry nemovitosti

Cena
19 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
T. G. Masaryka, Kladno
ID
00472
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
416 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
362 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality 89, s.r.o.

T. G. Masaryka 464, Kostelec nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Libor Rakovský

Ing. Libor Rakovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kladně?

Podobné nemovitosti