Prodej bytu 3+1, Liberec, Aloisina výšina, 63 m2

Aloisina výšina, Liberec - Liberec V-Kristiánov

Prodáno
3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

PRODÁNO

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízím útulný byt v osobním vlastnictví o velikosti 63m2 s impozantním výhledem na Liberec.
Dispoziční řešení bytu je 3+1 s balkónem. Byt se nachází v 9. patře panelového domu. Nejedná se sice o poslední patro, ale nad tímto bytem již další není, čímž je novým majitelům zaručen naprostý klid.

Dům se nachází v ulici Aloisina výšina, 5 minut chůzí do centra města, a zároveň 5 minut chůzí na přehradu. Umístění domu je tak ve velmi příjemné lokalitě.

Bytové jádro je zděné. Nové rozvody stoupaček. Okna jsou plastová. K bytu náleží klasická sklepní kóje. Byt prošel rekonstrukcí před 12 lety. V celém bytě jsou instalovány zcela nové okenní žaluzie. Vybavení bytu může dle dohody s majiteli v bytě zůstat i nadále.

Do bytu byly nainstalovány nové bezpečnostní protipožární dveře, které splňují ty nejvyšší standardy ochrany.

Dům má novou střechu, nový výtah a nové rozvody plynu a i přesto je ve fondu oprav našetřeno krásných cca 3 milionů korun, což dává novému majiteli jistotu, že se nebude navyšovat fond oprav.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost. Škola, školka, nemocnice, obchody, vše je v dochozí vzdálenosti 10ti minut. V těsné blízkosti je zastávka MHD.

Jednoznačnou výhodou tohoto bytu jsou nízké náklady na bydlení ve výši 3.573,- kč (veškeré zálohy + fond oprav) + elektřina cca 1000,- kč plus zálohy na plyn na vaření 120,- Kč měsíčně na osobu.
Nespornou výhodou domu je vytápění, které je zajištěno vlastní plynovou kotelnou. Dále je zde nainstalován kamerový systém.

Na bytě vázne hypoteční úvěr (1,43 milionů kč) s možností převzetí s velmi výhodnou úrokovou sazbou 1,78%.Fixace tomuto úvěru však končí v září tohoto roku. Kupující však platí vždy pouze cenu 3.590.000,- a převzetí úvěru není žádnou podmínkou, je to pouze případná výhoda pro kupujícího (ušetřeno oproti dnešním úrokovým sazbám cca 40.000,-)

Pro více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

S hypotečním úvěrem velmi rád pomohu a doporučím nejvhodnější řešení.

Parametry bytu

Stav
Prodáno
Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Aloisina výšina, Liberec - Liberec V-Kristiánov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Tomáš Kněbort

Tomáš Kněbort

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti