Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Národní, 40 m2

Národní, Praha 1, Nové Město

14 950 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez provize, internet)

Doporučené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k pronájmu krásnou kancelář/ateliér o celkové výměře 40m2 (kancelář 25m2, kuchyňka s příslušenstvím 15m2), ve druhém patře neoklasicistního obchodně-kancelářského domu z roku 1926 (navržen známým architektem Matějem Blechou), přímo u metra Národní Třída (trasa B) nebo Můstek a tramvajové zastávky, s výhledem do klidného vnitrobloku. Kancelář je velmi vzdušná, světlá, s vysokými stropy 3,7m, vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením (sprchový kout, WC). Je zařízená, dle dohody je možné částečně nebo kompletně vystěhovat. Součástí kanceláře je klimatizace, IT kabeláž, zaveden kabel UPC, recepce v přízemí domu, 2x nový výtah, ostraha 24h. V suterénu budovy lze využívat pro prezentace a firemní akce kinosál s promítačem (75 míst) za 800,-Kč/hod+DPH.
Měsíční nájem činí 14.950,- Kč bez DPH + služby cca 6.800,-Kč vč. DPH (voda, elektřina, topení, odpad, ostraha a údržba objektu)- dle skutečné spotřeby. Není zahrnut internet. Při podpisu smlouvy je nutné uhradit kauci ve výši dvou nájmů. Neplatíte provize RK.
Kancelář je vhodná pro klidnou, nerušící činnost a je volná ihned.
V případě zájmu o prohlídku či další informace nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
14 950 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez provize, internet
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Národní, Praha 1, Nové Město
ID
332
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ZAPA reality, s.r.o.

ZAPA reality, s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Brožová

Lenka Brožová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1?

Podobné nemovitosti