Prodej rodinného domu, Uherský Brod, Dolní Valy, 210 m2

Dolní Valy, Uherský Brod

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Uherském Brodu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný zmodernizovaný rodinný dům v rozšířeném centu města Uherský Brod. Dům je umístněný v řadové zástavbě a byl v roce 2015 kompletně zrekonstruovaný (doloženo dokumentací). V domě najdeme 5 obytných prostorných místností, kuchyni a 2 x koupelnu a 2 x WC, vše ve dvou obytných podlažích, dále se zde nachází šatna a sklad. K domu dále náleží klenbový sklep s vinotékou, dílna, zahradní domek, dvůr, terasa s krásnou krytou letní kuchyní.
Za domem je menší zahrádka a retenční nádrž na dešťovou vodu, prostor k posezení a na menší bazén.
Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem v kombinaci s krbem a teplovodním výměníkem plus rozvody vzduchu do patra. Zdrojem teplé vody je elektrický bojler a celkově jsou velmi malé náklady na bydlení. Před domem je minimálně jedno parkovací místo.
Dům je nabízen po dohodě případně i s vybavením.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Dolní Valy, Uherský Brod
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
314 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Roman Pražan

Mgr. Roman Pražan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Brodu?

Podobné nemovitosti