Prodej ubytování, Kovářská, Hamerská, 299 m2

Hamerská, Kovářská

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kovářské

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji objekt na adrese Ulice Hamerská Č. p. 259, Část obce Kovářská, Obec Kovářská, okres Chomutov. Tento kamenný patrový dům s jedním podlažím nabízí neuvěřitelný potenciál pro investory hledající návratnost své investice.

Objekt je vhodný k přestavbě na penzion, disponuje zastavěnou plochou o rozloze 97 m² a užitnou plochou 299 m², celková výměra pozemku činní 684 m2. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají investici s výhodnou polohou v blízkosti turistických tras a sjezdovek.

Nemovitost obsahuje vybavení. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako je škola, školka a pošta. Dům je napojen na kanalizaci a přívod vody z obecního vodovodu. Ohřev vody zajišťuje el.bojler. Přízemí je vytápěno krbem na dřevo a brikety, v patře se topí elektrickým přímotopem. Elektřina je dostupná ve standardním napětí 230 V.

Tato nemovitost nabízí jedinečnou příležitost pro pronájem, čímž je zajištěna další možnost zisku. S výhodnou polohou v obci Kovářská se tato nemovitost nachází ve vyhledávané lokalitě a láká na sebe pozornost investorů.

Umožněte nájemníkům prožít ty nejkrásnější a nezapomenutelné zážitky v zimně na sněhu popř. v létě v okolí lesů a turistických tras. Zahrada je dostatečně velká pro ohniště a venkovní posezení a poskytne dětem dostatek místa pro hrátky a rodinné aktivity a také možnost pro vybudování bazénu, sauny, ochlazovacích bazénku, altánků, kůlny na nářadí a dalších možností pro pergolu, relaxaci a společné chvíle s rodinou a přáteli např.při grilování apod. Vlastní vjezd a parkování je přímo na pozemku.

Obec Kovářská se nachází v Krušných horách a je obcí střediskovou pro přilehlé obce, je to velmi oblíbené místo k rekreaci v zimně pro radovánky na sněhu nebo v létě pro možnost řady aktivit v přírodě v blízkosti lesů. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost-obchod s potravinami, restaurace, pizzerie a cukrárna atd., což zajišťuje dobré podmínky k rekreaci s Vašimi dětmi. Kovářská je centrem běžkařských cest a nachází se velmi blízko lyžařských center Klínovec a Božího Daru, v blízkosti hranic s Německem-areál Fichtelberg.
Lokalita nabízí dostupnou dopravu, ať už autem, vlakem nebo autobusem.


V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Hamerská, Kovářská
ID
0032-NP08379
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
299 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Hrušková

Lenka Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Kovářské?

Podobné nemovitosti