Prodej vily, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Vestecká, 300 m2

Vestecká, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k domu

Czech Republic Sothebys Int. Realty nabízí k prodeji unikátní prvorepublikovou vilu s podlahovou plochou 300 m2, která byla postavena ve 30. letech 20. století průmyslníkem Janem Rudolfem Pachlem podle architektonického návrhu Vladimíra Límana.

Vila dýchá atmosférou 30. let minulého století. Dispozičně je rozčleněna na spodní patro, které nabízí společenskou část domu, kde se nachází prostorný obývací pokoj s krbem a dále kuchyň s jídelnou. Podlahy jsou převážně z bílého mramoru v kombinaci s dlažbou se zabudovaným podlahovým vytápěním. Ve vyšších patrech pak nalezneme čtyři soukromé ložnice a dvě koupelny, které nabízí výhledy do zahrady s původními staletými stromy.

Vila prošla v roce 1996 rozsáhlou rekonstrukcí, v rámci níž byl sklep přebudován na spa se saunou. Při rekonstrukci byl kladen důraz na zachování původních dobových prvků jako jsou pískovcové sloupy či velkolepé dřevěné schodiště.

Unikátní přidanou hodnotou nemovitosti je pozemek se zahradou o rozloze 4 295 m2, pod nímž se skrývá protiletadlový bunkr. V přední části zahrady pak stojí samostatný domek s obytnou plochou 116 m2, který může sloužit pro hosty, personál nebo jako vícegenerační bydlení.

Lokalita - Středočeský kraj, Stará Boleslav

Středočeský kraj je spjat s úplnými počátky českého národa a Stará Boleslav je spojená především s osobou svatého Václava a je nejstarším poutním místem v Čechách. Nad soutokem Labe s Jizerou najdete renesanční zámek, sídlo Rudolfa II., golfový rezort nebo jezdecký klub. Okolní louky a borové lesy nabízí útěk od městského shonu. Díky napojení na dálnici D10 však lokalita disponuje perfektní dopravní dostupností s rychlým přístupem do centra Prahy či na letiště Václava Havla. Za necelou hodinu se pak dostanete do Jizerských hor či Krkonoš.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Vestecká, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
0128
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4295 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Kolář

Jan Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Brandýse nad Labem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti