Prodej bytu 4+1, Hradec Králové, Jungmannova, 89 m2

Jungmannova, Hradec Králové - Pražské Předměstí

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc

(Náš finanční specialista Vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto bytu.)

Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Dobrý den,
nabízím vám k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1 a výměře 89 m², ve velice klidné lokalitě krajského města Hradec Králové v ulici Jungmannova.

Tento byt v osobním vlastnictví je umístěn do 8. patra 12-ti podlažní budovy s výtahem. Poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Nabízí prostorný obývací pokoj, tři samostatné pokoje, kuchyň, vstupní chodbu, malou špíz, koupelnu s vanou a WC.

Rekonstrukce bytu: rozvody vody a odpadu v plastu, v polovině bytu nové lino, obklady v koupelně a na WC, nová záchodová mísa a vana, nové dveře v pokojích a zánovní kuchyňská linka.
Rekonstrukce bytového domu: stoupačky vody a odpadů, plastová okna, vchodové dveře na čip (i zadní vchod), zadní strana domu - nové oplechování, nátěry, zateplení.

Byt je v částečně původním avšak velice zachovalém stavu, tím pádem se nabízí možnost jej zrekonstruovat k obrazu svému a dispozičně si jej upravit dle standardů moderního bydlení. Jednou z předností nabízené nemovitosti je prostorná a zasklená lodžie, na které si za letních dnů můžete dělat příjemné posezení a kochat se okolní krajinou.

Velikou výhodou je také lokalita nabízené nemovitosti. V těsné blízkosti se nachází například: dětské hřiště (70 m), MHD zastávka (250 m), MŠ Hrubínova (430 m), ZŠ Bezručova (780 m), potraviny Hruška (240 m), Albert Supermarket (1,2 km), Soutok Labe a Orlice (2 km), Fakultní nemocnice (1,7 km), atd...

Nemovitost je bez zatížení. Nízké provozní náklady na vytápění (parovod).

Pokud vás tato nabídka zaujala, rád vám poskytnu další informace a budu se těšit na společnou prohlídku.

Parametry bytu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Náš finanční specialista Vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto bytu.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Jungmannova, Hradec Králové - Pražské Předměstí
ID
PM240119
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Petr Maček

Petr Maček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti