Prodej rodinného domu, Chlumčany, 125 m2 (ID: 1758682)

Chlumčany

5 813 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 703 Kč /za měsíc

(cena celkem včetně DPH a právního servisu)

Doporučené firmy v Chlumčanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

V rámci developerského projektu nabízíme RD 16 v obci Chlumčany, která je ideálním místem pro všechny, kdo hledají moderní prostorné bydlení v přírodě a zároveň v blízkosti města Plzně.
Nové domy vznikají na téměř rovinatých pozemcích v příjemné lokalitě. Budoucí majitelé domů si mohou zvolit, zda koupí pozemek včetně RD v hrubé stavbě a dokončí jej svépomocí nebo si nechají dům dokončit na klíč. Klientské změny u dokončení RD na klíč jsou samozřejmostí.
RD 16 se nachází na pozemku č. parc. 1390/87 v k. ú. Chlumčany u Přeštic, je dispozičně řešený jako bungalov 4 + kk s krytým parkovacím stáním pro 1 osobní automobil a krytou terasou orientovanou na východ a jih. Výstavbu a prodej zajišťuje rodinná firma Interstav Všeruby, s. r. o..
Foto rodinného domu na úvodní fotografii znázorňuje skutečný stav (výstavba samozřejmě pokračuje). Foto dokončeného domu je pouze ilustrační, tento dům byl již realizován naší firmou a pro velkou oblibu mezi zákazníky je realizován i v lokalitě RD Chlumčany.

Parametry domu

Cena
5 813 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena celkem včetně DPH a právního servisu
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Chlumčany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
709 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Květa Kotvová

Květa Kotvová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chlumčanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti