Prodej rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, V Růžovém údolí, 128 m2

V Růžovém údolí, Kralupy nad Vltavou

7 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 981 Kč /za měsíc

(cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize)

Doporučené firmy v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu 5+1 v Kralupech nad Vltavou - Mikovice, okr. Mělník
Dům stojí na vlastním oploceném pozemku 394 m2 v ulici V Růžovém údolí.
Pozemek je terasovitý a pěkně upravený, před domem je malá předzahrádka. Možnost parkování v dolní části pozemku, v horní částí pozemku je kolna 6m2, kryté posezení, bazén a záhony.
Dispozice domu je 5+1, dům je cihlový, přístavba Ytong, dům není podsklepen. Dům je částečně po rekonstrukci, podkroví bylo kompletně rekonstruováno v roce 2018, zateplení domu v roce 2019, v přízemí vata 10 cm, v podkroví polystyren 10 cm.
V přízemí domu je předsíň s chodbou 8m2, komora 1,5m2 – zde je kombinovaný plynový kotel, obývací pokoj 18,8m2, kuchyň 10m2, pokoj 18,6 (nyní využíván jako sklad), koupelna s vanou a toaletou 8,2m2. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do podkroví, kde se nezachází chodba 10,8m2, koupelna se sprchovým koutem a WC 3,4m2, tři pokoje - 11,1m2, 14,6m2, 17m2.
Kuchyň je vybavená kuchyňskou linkou včetně elektrického sporáku, myčkou.
Voda je z městského vodovodu, je zde i studna s užitkovou vodou, objekt je připojen na městskou kanalizaci, vytápění je ústřední plynové, ohřev vody kombinovaným plynovým kotlem.
Střecha z pálených tašek, okna jsou situována na JV, jsou plastová, v podkroví jsou dřevěná střešní okna Velux. V celém domě je plovoucí podlaha, dlažba je na sociálním zařízení a v předsíni, v dolním pokoji je koberec. Rozvody vody v plastu, elektřina v mědi.
PENB se zajišťuje, proto je uvedená energetická třída G.
Kralupy nad Vltavou jsou město ležící po obou stranách řeky Vltavy 25 km severně od Prahy, v okrese Mělník ve Středočeském kraji, je zde kompletní občanská vybavenost. Dobré spojení na Prahu vlakem i autobusem nebo po D8 exit 9.
Zajímavá nabídka! Doporučujeme!

Parametry domu

Cena
7 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
V Růžovém údolí, Kralupy nad Vltavou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
394 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Alena Vacková

Alena Vacková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti