Prodej rodinného domu, Nymburk, 116 m2

Nymburk

9 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 512 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Nymburku

Úklidové služby

Informace k domu

Projekt Pod Trávnou cestou nabízí k prodeji zajímavě řešenou a kvalitně zpracovanou, moderní prostornou bytovou jednotku s garáží, zahradní pergolou a příjemnou zahradou (řešeno formou řadových domů). Projekt Pod Trávnou cestou se nachází na západním okraji Nymburka v nově vznikající rezidenční lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a s výbornou dopravní dostupností jak v rámci města Nymburk, tak i v rámci dojezdu do Prahy buď po dálnici D11 nebo také pravidelným vlakovým spojením.

Jednotka o dispozici 4+kk bude novému majiteli nabízet vstupní halu, technickou místnost, chodbu se schodištěm a samostatným WC, kuchyňský kout, obývací pokoj s přístupem na zahradu přes zastřešenou pergolu. Ve 2. NP jsou celkem 3 ložnice, koupelna s WC a vanou a dále chodba se schodištěm.

K nadstandardně řešenému vybavení patří podlahové vytápění v celém prostoru a to včetně garáže, kvalitní sanitární zařizovací předměty značky Grohe, plastová francouzská okna s izolačními trojskly, výběrové nášlapné vrstvy podlah a obklady stěn, interiérové dveře v bezfalcovém provedení v nadstandardní výšce. Vytápění je zajištěno šetrným tepelným čerpadlem vzduch/voda, které plní i funkci chlazení při horkých letních měsících.

Historické okresní město Nymburk nabízí kompletní občanskou vybavenost školky, školy, gymnázium, nemocnici atd. Klidné okolí města s krásnou přírodou nabízí nepřeberné množství výletních tras pro dospělé i děti, především pak stezku podél Labe pro pěší a cyklisty.

Podlahová plocha 116,28 m2, garáž 28,5 m2, zahrada (bez zastavěné plochy a garáže) 191 m2.

Parametry domu

Cena
9 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Nymburk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
132 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
116 m2
Plocha nemovitosti
311 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti