Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Hodkovičky, Nad lesem, 722 m2

Nad lesem, Praha 4 - Hodkovičky

25 270 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 120 429 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Jedinečná příležitost postavit si vlastní rodinný dům v Praze, v lukrativní části Prahy 4 Hodkovičky. Přímý majitel nabízí k prodeji stavební pozemek, který je složený ze 3 částí (pozemek parc. č. 189, 186/1 a 186/2). Celková výměra stavebního pozemku je 722m2. Pozemek se nachází ve vilové zástavbě. Inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina, plyn) jsou vedeny ve veřejném prostranství na hranici pozemku. Pozemek je připravený pro stavbu domu dle Vašich snů. Územní plán zde umožňuje postavit rodinný či bytový dům. Součástí cenové nabídky je rozpracovaný projekt menšího bytového domu (3NP), včetně kladných stanovisek příslušných organizací.
Veškerá potřebná infrastruktura je k dispozici v okolí, včetně škol a školek, autobusová zastávka s přímým spojením na Nádraží Bráník (tram, vlak). Celkově se jedná o krásnou klidnou vilovou čtvrť, 2 min procházkou do lesoparku s výhledem na Prahu, vřele doporučuji prohlídku.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
25 270 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Nad lesem, Praha 4 - Hodkovičky
ID
N00096
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
722 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Leona Šmejkal Sichlerová

Leona Šmejkal Sichlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 4?

Podobné nemovitosti