Prodej vily, Planá nad Lužnicí, Strkovská, 250 m2

Strkovská, Planá nad Lužnicí

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plané nad Lužnicí

Informace k domu

Nabízíme prodej prvorepublikové vily z roku 1930 s velkým pozemkem, která se nachází v klidné lokalitě čtvrti Strkov, části města Planá nad Lužnicí v okrese Tábor. Celková plocha pozemku činí 2246 m2 se zastavěnou plochou domu 155 m2 a užitnou obytnou plochou okolo 250 m2. Dvoupodlažní rodinný dům je kompletně podsklepen a tyto prostory nabízí kotelnu, technickou a skladovou místnost. První nadzemní podlaží domu disponuje vstupní předsíní, centrální halou se schodištěm do druhého patra, obývacím pokojem, kuchyní, dvěma samostatnými pokoji, koupelnou a WC. Ve druhém patře se nachází tři pokoje, koupelna a v mezi patře WC. Dům disponuje také prostornou půdou. Nemovitost je v původním udržovaném stavu s dochovanými prvky prvorepublikové architektury. Vytápění domu ústřední s kotlem na tuhá paliva, ohřevem teplé vody - bojler, elektřina 230/380V, kanalizace - obecní, voda – obecní, vlastní studna.
K domu náleží také velká zahrada s již vzrostlou okrasnou zelení. Součástí zahrady je garáž včetně dvou skladů o zastavěné ploše 40 m2. Ve městě Planá nad Lužnicí se nachází základní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékař, obchody, pošta, obecní úřad, restaurace, zastávka autobusu atd.). Okresní město Tábor je vzdáleno 9 km s velmi dobrou dostupností. PENB – G. Doporučujeme osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Strkovská, Planá nad Lužnicí
ID
4906-R
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2246 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Radek Kujal

Radek Kujal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Plané nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti