Prodej rodinného domu, Milovice, Ostravská, 95 m2

Ostravská, Milovice

5 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 543 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Milovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu, pozemek 436 m2, Milovice, ul. Ostravská. Ke koupi Vám nabízíme zděný rodinný dům 3+1 se zahradou v Milovicích, ul. Ostravská, okres Nymburk. Jedná se o polovinu dvojdomu. Dům je postaven na okraji obce na rovinatém pozemku s celkovou rozlohou 436 m2. Užitná plocha činí 96 m2. Dům prošel částečnou rekonstrukcí. Elektrické rozvody v mědi, nová plastová okna, částečné zateplení fasády. Dispozice: vstupní chodba, technická místnost, vstup do kuchyně s jídelním koutem, prostorný obývací pokoj, ložnice, pokoj, nová koupelna se sprchovým koutem + WC. Topení zajištěno elektrickým kotlem, ohřev vody bojlerem. Možností je vybudování krbových kamen v obývacím pokoji. Tři roky nová vodovodní šachta s přípojkou na veřejný vodovod. Součástí je zděná dílna 25 m2, kterou lze propojit s obytnou částí domu a využít tak pro další místnosti. Kolem domu je zahrada, v přední části pergola s posezením a dostatek prostoru pro zahradničení i relaxaci. Na pozemek je přístup i ze zadní části. Jedná se o velmi lukrativní lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti - MŠ, ZŠ, poliklinika, nákupní možnosti, sportoviště, aj. Nachází se zde oblíbený zábavní park Mirakulum a přírodní rezervace Milovice. Četné vlakové spojení do Prahy Masarykovo nádraží 45 min., autem Praha ČM - 40 km, Mladá Boleslav - 30 km. V Milovicích Pro bližší informace kontaktujte makléřku.

Z důvodu nepředložení platného PENB ze strany majitele před zadáním do inzerce, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.

Parametry domu

Cena
5 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Ostravská, Milovice
ID
2511
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
436 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jaroslava Řešátková

Jaroslava Řešátková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti