Prodej rodinného domu, Ostrava, Podolská, 189 m2

Podolská, Ostrava

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu dispozice 4+kk a obytné ploše 125m2, ulice Podolská, Ostrava - Výškovice.
Dům je navržen jako přízemní, nepodsklepená samostatně stojící stavba s plochou střechou, s přisazeným krytým stáním pro jeden automobil. Projekt je řešen včetně zpevněných ploch a nového oplocení.
Dům má celkovou zastavěnou plochu 226,4 m2 a obsahuje jednu bytovou jednotku, venkovní zastřešenou terasu 29m2 a kryté stání pro osobní automobil 25m2 se skladem běžných věcí domácnosti 10m2. Svislé nosné konstrukce RD jsou tvořeny obvodovými stěnami z keramických tvárnic tl. 240 mm a vnitřní nosné zdivo RD je tvořeno keramickými tvárnicemi tl. 115-240mm. Okna a dveře v obvodových zdech jsou plastové. Vnitřní dveře jsou dřevěné. Podlahy jsou dle využití místností – plovoucí podlahy a keramická dlažba.
Vytápění a ohřev vody RD je řešen plynovým kotlem, který je umístěn v technické místnosti. V obytné místnosti jsou umístěna krbová kamna. Voda je přivedena z vodovodního řadu a odpady jsou svedeny do kanalizace.
Součástí domu je již kompletně zařízená kuchyňská linka se spotřebiči

Klidné místo k bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V okolí se nacházejí novostavby rodinných domů.

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
14. 2. 2024
Adresa
Podolská, Ostrava
ID
230101/PZ
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
189 m2
Plocha nemovitosti
926 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Žvatora

Petr Žvatora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti