Prodej rodinného domu, Křečovice, 163 m2

Křečovice

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Křečovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Novostavba rodinného domu, kolaudovaná v roce 2022, s číslem evidenčním o dispozici 6+1 se dvěmi koupelnami, o celkové užitné ploše 163m2 (z toho 27m2 představují terasy), v krásné kopcovité lesnaté krajině, v malebné klidné vesničce Poličany u Slapské přehrady, 2 km od Nové Živohošti. Výhodou je dobrá dostupnost do Prahy (50km), autem se sem dostanete do 45 minut, zastávka autobusu je v sousední obci Nahoruby.
Dům je umístěný na pozemku o celkové ploše 1.209m2, přibližně polovina pozemku je rovinatá a polovina je svažitá.
Svahu využili i architekti při návrhu tohoto domu, který do něj velmi hezky zasadili a vytvořili prostorný třípodlažní dům s kráným otevřeným výhledem do okolní kopcovité krajiny.
Dispozičně se dům skládá ze tří obytných pater.
Hlavním vchodem se vstupuje do přízemí, kde je umístěný obývací pokoj spojený s kuchyní (asi 36m2) s výstupem na terasu (13m2). Z obývacího pokoje pak vede krásné dřevěné schodiště do obytného patra. V přízemí domu je ještě jeden obytný pokoj (asi 18m) a koupelna vybavená vanou, toaletou a umyvadlem.
V patře jsou tři obytné místnosti (25, 17 a 10m2), koupelna vybavená sprchovým koutem toaletou a umyvadlem.
Suterén je částečně zapuštěný do svahu, současně však s normálními okny nad úrovní terénu a výstupem na spodní část zahrady, s krytou terasou vhodnou pro příjemné rodinné posezení v absolutním soukromí.
Obvodové zdivo je z polysilikonvých tvárnic 40cm, zateplené polystyrenem, většina oken jsou plastová eurookna s dvojskly, několik oken je dřevěných, střešní krytina je pálená taška, střecha je zateplená minerální vatou.
Topení je řešené krbovou vložkou s výměníkem umístěnou v obývacím pokoji, rozvody topení jsou v domě udělaná částečně. Na výměník může být napojený i ohřev teplé vody, alternativou je elektrický bojler.
Dům je napojený na obecní vodovod, odpad je řešený jímkou.
Na pozemku je dále vlastní kopaná studna, která byla využívaná na zelévaní.
Na zahradě je několik ovocných stromů - jabloně, hrušně, třešeň a ořech.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Křečovice
ID
1123HS04
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1209 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha 8

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Hana Šmídová

Hana Šmídová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křečovicích?

Podobné nemovitosti