Prodej bytu 3+1, Ústí nad Labem, Sibiřská, 63 m2

Sibiřská, Ústí nad Labem - Neštěmice

1 560 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 435 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Ke koupi nebo investičnímu záměru si Vám dovolujeme nabídnout byt o dispozici 3+1 s lodžií v Ústí nad Labem v Neštěmicích. Bytová jednotka se nachází ve 4. nadzemním podlaží zatepleného panelového domu s výtahem na ulici Sibiřská. Ulice se nachází v klidné části města.
Tento byt je vybaven plastovými okny a je po rekonstrukci. Skládá se ze tří pokojů a kuchyně. Koupelna je vybavena rohovou vanou v moderním designu a WC. Podlahy bytu jsou kryté plovoucí podlahou, v kuchyni se nachází dlažba.
Nemovitost je napojena na vnitřní rozvod elektřiny i plynu, veřejný vodovod i kanalizaci. Vytápění a ohřev vody probíhá dálkově. K bytu přísluší také sklep. Parkování je možné na parkovišti přímo u domu.
Měsíční náklady bytu na platby SVJ jsou celkem 2555,- Kč, z toho fond oprav činí 1826,- Kč.
Bytový dům se nachází v příjemné lokalitě, vhodné pro rodinné bydlení. V blízkosti najdeme školu i školku, dětské hřiště, nákupní centrum, potraviny, lékárnu, MHD a další občanskou vybavenost.
Neváhejte nás kontaktovat, na termínu prohlídky se domluvíme.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvyšší nabídky.

Parametry bytu

Cena
1 560 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Sibiřská, Ústí nad Labem - Neštěmice
ID
N09136
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Vendulka Dolejší

Vendulka Dolejší

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti